UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BEN İYİ BİR ANNEYİM!”

Sezer İnanoğlu’nun eski eşi Mehtap Meral İnanoğlu hakkındaki iddiaları büyük yankı uyandırmıştı.

“BEN İYİ BİR ANNEYİM!”

İlk kez UçanKuş TV’ye konuşan Sezer İnanoğlu, eski eşi Mehtap Meral İnanoğlu’nun ‘Kızını geri almak istiyorsan 5 milyon dolar verirsin’ dediğini ileri sürmüştü. Ayrıca yasal olarak kızını görme hakkı olmasına rağmen eşinin görme engelli kızını göstermek için para istediğini de söylemişti.

Hürriyet’in haberine göre; Mehtap Meral İnanoğlu, eski eşini iftira atmakla suçladı.

“EL BEBEK GÜL BEBEK BAKTI”

Avukat Semra Yıldız, yayınladığı basın açıklamasında Sezer İnanoğlu’na “iftira attığı” gerekçesiyle dava açacaklarını söyledi.

İşte o açıklama;

Sezer İnanoğlu, aslı astarı olmayan tanık ifadelerini gerçek gibi lanse etmiş, küçük çocuğunun iki gözünün engelli olması gibi özel durumunu ve tüm mahremiyetini ifşa etmiştir. Bu durum, müvekkilimle arasında devam eden, Sezer İnanoğlu’nun tüm mal varlığına tedbir koyulan hukuki davanın tezahürüdür. Sezer İnanoğlu, kendi maddi menfaatlerini küçüğün menfaatlerinden üstün tutmuştur. Şiddet, taciz, istismar, fuhuş, tefecilik gibi iftiralarda bulunmuştur. Gerekli şikayetleri yapacağız. Her türlü koruma tedbiri için başvuruda bulunduk. İddiaları kesinlikle kabul etmiyoruz. Müvekkilim iyi bir annedir. Biricik kızına el bebek gül bebek bakmıştır.

Son Güncelleme: 30.01.2021 09:44:58