UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PAMELA ANDERSON YUVA YIKMAKLA SUÇLANIYOR

Koruması Dan Haygurst ile evlenen dünyaca ünlü film yıldızı ve model Pamela Anderson 5 kişilik mutlu bir aile dağıtmakla suçlandı. Aldatıldığını söyleyen Haygurst'in eski sevgilmi Carey "İnsanların aldatma ve inkar olan bir ilişki kutlaması ve onları yüreklendirmesi üzücü" dedi.

PAMELA ANDERSON YUVA YIKMAKLA SUÇLANIYOR

Pamela Anderson (53) çarşamba günü 40 yaşındaki korumasıyla evlendiğini duyurdu. Anderson, 5. eşine dair, "Tam olmam gereken yerdeyim, beni seven bir adamın kollarında" ifadelerini kullandı. Ancak son 5 yıldır Hayhurst'le yaşayan ve iki çocuğunu büyüten Carey isimli eski sevgilisi, Hayhurst'ün Anderson'la ilişkisine hazırlıksız yakalandığını ve evliliği internette okuyana kadar hiçbir şeyden haberi olmadığıını açıkladı.

Carey, Anderson ve Hayhurst arasındaki ilişkinin Hayhurst'ün kendisiyle birlikte olduğu sırada geçen yıl başladığını söyledi. The New York Post'un haberine göre 42 yaşındaki Carey, "Bu anlatıldığı gibi tecritte yaşanan bir aşk hikayesi değil, bu yanıltıcı bir görünüm" ifadelerini kullandı ve sözlerine şöyle devam etti:

"Konuşmaya karar verdim çünkü insanların, üç çocuğun da dahil olduğu 5 yıllık ilişkimin Pamela ve Dan'in benimle birlikte olduğu sırada başlayan ilişkisi yüzünden bittiğini bilmesini istiyorum. Aldatma, inkar ve dahil olan tüm kişiler açısından hayatı sarsan seçimlerle başlayan ilişkiyi insanların kutlaması ve onları yüreklendirmesi üzücü"

Carey ikilinin medyada çizdiği tüm toz pembe tabloya rağmen ikilinin düğününe kimsenin çağırılmadığını, Hayhurst'ün evleneceğini annesine bile mesajla söylediğini açıkladı.

Son Güncelleme: 29.01.2021 20:42:35
ETİKETLERDan Haygurs  Pamela Anderson