UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL İÇİN İŞ ÇIKIŞ SAATLERİNE DİKKAT

Sabah saatlerinde Avrupa Yakası'nda başlayan kar, öğle saatlerinde Anadolu Yakası'nın yüksek kesimlerinde etkili oldu..

İSTANBUL İÇİN İŞ ÇIKIŞ SAATLERİNE DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından sabah saatlerinde İstanbul'un farklı ilçelerinde kar yağışı başladı. Büyükçekmece, Silivri, Sarıyer ve Beylikdüzü'nde rüzgarın da etkisi ile kar yağışı şiddetlenerek etkisini sürdürüyor.

Uzmanlar "İstanbul'da en yoğun kar yağışının öğleden sonra ve akşam saatlerinde olması bekleniyor ama en yoğun olduğu saatlerinde iş çıkışa denk gelebilir" dedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından sabah saatlerinde Silivri'de başlayan kar yağışı etkili oluyor. Silivri merkezi ve köylerinde etkili olan kar yağışı etrafı beyaza bürüdü. Yağış aralıklarla etkisini sürdürüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Ocak Perşembe günü İstanbul'da beklenen karla karışık yağmur tahmini son değerlendirmelere göre değişti.

İlk değerlendirmelere göre; yarın için İstanbul'da karla karışık yağmur beklendiği yönündeki tahminler Meteoroloji tarafından güncellendi. Buna göre, yarın İstanbul'da hafif kar yağışı bekleniyor.

Yapılan son uyarıların ardından kent genelinde birçok ilçede şiddetli rüzgar ve yağmur etkili oldu. E-5 karayolu Büyükçekmece mevkiinde sabah saatlerinde rüzgar nedeniyle bir aydınlatma direği yan yattı. Yerinden kopmayan direk yol ve sürücüler için tehlike oluşturdu. Öte yandan havanın soğumasıyla yer yer yağmurla karışık kar yağışı da görüldü.

Son Güncelleme: 27.01.2021 15:36:36
ETİKETLERmeteoroloji