UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEZER İNANOĞLU CEPHESİNDEN UÇANKUŞ TV'YE ÖZEL AÇIKLAMALAR!

Sezer İnanoğlu ve eski eşi Mehtap Meral İnanoğlu arasında sular durulmuyor.

SEZER İNANOĞLU CEPHESİNDEN UÇANKUŞ TV'YE ÖZEL AÇIKLAMALAR!

Yeşilçam'da 'Sezercik' adıyla tanınan bir zamanların ünlü çocuk oyuncusu Sezer İnanoğlu, eski eşiyle ilgili şoke eden iddialarda bulunmuştu.

Sezer İnanoğlu’nun eski eşinin kızlarına şiddet uyguladığını ve kızının bu konuyla ilgili Beykoz Çocuk Büro Amirliği'nde verdiği ifadesinde annesinin kendisine, "Git artık babanla yaşa seni istemiyorum" dediğini söylemesi magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Hatta Sezer İnanoğlu’nun annesi Aysel İnanoğlu “Torunumun anlattığı göre; annesi, erkek arkadaşıyla yataktayken onu da yanına alıyormuş” dedi.  

Herkes Sezer İnanoğlu’na ulaşmak istiyordu ancak yine UçanKuş TV ulaştı ve İnanoğlu cephesinden ilk açıklamayı aldı. 

İşte Sezer İnanoğlu’nun cephesinden UçanKuş TV istihbarat şefi Sercan Kazancı’ya gelen o açıklama;

Sezer İnanoğlu kızının annesi Mehtap Meral İnanoğlu'ndan Bakırköy 12. Aile Mahkemesinde 27.09.2013 tarihinde boşanmıştır. Kararda 'Müşterek çocuğun özel okul, özel dersler, eğitim, öğretim ve sağlık masraflarını davacının karşılayacağına, tarafların müşterek hanedeki menkul malları fiilen paylaştıklarına, birbirlerinden alacaklarının kalmadığına, davacının davalıya bu sözleşmenin imza tarihinden itibaren en geç bir ay içinde azami 900.000,00 TL bedelli davalı tarafından gösterilecek evi satın alacağına, evin müşterek çocuk Arzum Ayşe İnanoğlu üzerine kayıt edileceğine, intifa hakkının Mehtap Meral İnanoğlu'na verileceğine, ancak bu intifa hakkının evleninceye kadar geçerli olacağına ve davalının evlenmesi halinde davacı ve davalının intifa hakkını yarı yarıya paylaşacaklarına, davacının fiilen kullanmayı talep etmeyeceğine, bunun yerine fiilen kullanım parasal bedelini talep etme hakkının saklı olacağına, satın alma sırasında tapuda ödenmesi gereken her türlü harç, vergi ve giderlerin davacı tarafından ödeneceğine, söz konusu tarihe kadar herhangi bir nedenle evin satın alınamaması halinde davacının hiçbir ihtara ve ihbara gerek olmaksızın söz konusu bedeli davalıya nakden ödeyeceğine” denmiştir.

30 gün boyunca ev belirlemeyen Mehtap Maral,  icra yoluyla parayı 990.000TL olarak aldığı halde aradan geçen 7 yıl boyunca çocuk üzerine ev almamıştır. Sezer İnanoğlu maddi ve manevi olarak kızının ve eski eşinin her zaman yanında, onların her zaman en büyük destekçisi olmuştur. Aylık 32.750 TL olan nafakayı dahi 3-5 ay öncesinden peşin ve toplu yatırmakla kalmayıp, çocuğunun bütün ihtiyacını da nafaka dışında zaten kendisi karşılamaktadır. Hatta kızının rahatı için sık sık değişiklik isteyen Mehtap Maral’ın ev eşyalarını, beyaz eşyalarını dahi almakta sakınca görmediği bilinmektedir. Bir tanecik kızının annesinin yanında rahat yaşadığını mutlu olduğu düşündüğü ve kızını da maddi ve manevi hiç bir şeye ihtiyaç duymayacak şekilde kendisi bizzat desteklediğinden, ev alındı mı vs. sorgulamasını hiç yapmamıştır. Ancak kızının son açıklamaları ve şikayeti sonrası eski eşiyle olan her noktayı sorgulayan Sezer İnanoğlu, 2013 yılında ödediği 990.000 TL ile hala çocuğuna ev alınmadığını öğrenmiştir. Aslında kararda özellikle 900.000,00TL.lik ev alınacağının ve bunun Anne tarafından belirleneceğinin ve bildirileceğinin belirtilmesinin sebebi, ortak çocuğun yaşayacağı ve sahibi olacağı bir bahçeli ev edinmesi içindir. Baba, Arzum'un bahçeli bir evde ve görme engelli olduğu için evcil hayvanlar özellikle "rehber köpek" besleyerek büyümesini temin etmek istemiştir. Hatta bu kızının annesi hakkındaki taciz ve kötü muamele iddiasının şokuyla, Sezer İnanoğlu yaptığı araştırma sonucu, eski eşinin boşanırken ortak çocuğa ev almak üzere aldığı bu parayı ve Beykoz ilçe sınırları içerisinde yine kızı için kendisine devredilmiş arsayı, sevgilisine (şikayetlerde adı geçen sevgilisi M.A.) verdiği ve sevgilisi ile sevgilisinin babası tarafından dolandırıldığı bilgisine ulaşmıştır. Bu dolandırıcılık yüzünden sevgilisiyle arası açılan Mehtap'ın sevgilisi ve sevgilisinin babasına (Y.Z.A.) açtığı davanın da Beykoz 1. Asliye Hukuk Mahkemesinde devam ettiği öğrenilmiştir.

Öte yandan Sezer İnanoğlu eski eşi Mehtap Maral’ı soyadını kullanmaması için dava açtığını da belirtti.

 

Son Güncelleme: 26.01.2021 11:39:33