UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

IŞIN KARACA: DENYOLUĞUMA GELDİ SÖYLEDİM

Işın Karaca ile sosyal medya üzerinden kilo polemiği yaşadığı oyuncu Merve Boluğur arasında sular durulmuyor. Ünlü şarkıcı Işın Karaca, Boluğur’un ‘Söylemediğim şeyler konusunda iftira atmayın’ şeklindeki sözlerine yanıt verdi.

IŞIN KARACA: DENYOLUĞUMA GELDİ SÖYLEDİM

Şarkıcı Işın Karaca ile oyuncu Merve Boluğur arasındaki gerilim artıyor. Karaca, Boluğur’un ‘Söylemediğim şeyler konusunda iftira atmayın’ şeklindeki yanıtına cevap verdi.

Kimsenin güzelliğini kıskanmadığını ve oyuncu Boluğur’un en başta duruma açıklık getirmiş olması halinde bunları yaşanmayacağını anlatan Işın Karaca, yine ‘güzel kız’ diye seslendiği oyuncuya yüklendi.

“Bu haberler çıktı, ben dört gün sonra cevap verdim" diyen Karaca, "Çünkü hemen cevap verilmez o tarz şeylere. Madem ki sen söylemediğini iddia ediyorsun şöyle yapacaktın güzel kız, ‘ben söylemedim diyecektin’ en başta. Ben birine de o lafı atabilirdim o anda kim yeni şarkı yaptıysa o anki denyoluğuma gelmiştir ve demişimdir" dedi.

Karaca sözlerine şöyle devam etti; "Diyebilirdi ki ‘Ben böyle bir şey söylemedim’, sonradan edilen hareket çok acayip, bir kadının kiloları da olabilir başka şey de olabilir. Kimsenin güzelliğini kıskanmadım, Allah nazardan saklasın derim. Güzellik, güzel kavramdır ama geçicidir. Ben yapmadım diyecekti o zaman okkalı lafı yemezdi. Ben çok da takmam kilomun ne olduğunu iyi bilen insanım, kapı kayı gezdim ayıp değil ki”

Karaca sosyal medya hesabından yaptığı yayında bir ara ‘İkinci ameliyat da işe yaramamış’ diye yorumda bulunan bir takipçisine “Bence sen içini yıkat” diye çıkışırken, bir soru üzerine “Oyunculuk yaptım da yapabilirim, müzikal tiyatro eğitimi almış biriyim. Çok istiyorum yeniden tiyatro yapmak neden olmasın? Kamyon da kullanıyorum, kullanamadığım uçakla helikopter var. Kendi evimi de kendim temizliyorum” şeklinde konuştu.

Boluğur'un "Sürprizimi açıklıyorum, yeni şarkım yolda" şeklindeki açıklamasından sonra Karaca, sosyal medyada "Çünkü müzik piyasasında bir sen eksiktin güzel kız" mesajını yayınlamıştı.

Işın Karaca'nın "Bir sen eksiktin" çıkışından sonra Boluğur'un yakın arkadaşlarına, "Zayıf kadınlara her zaman düşmandır. Derdi benim zayıf olmam" şeklinde sözler sarf ettiği öne sürülmüştü.

Son Güncelleme: 26.01.2021 09:15:35
ETİKETLERışın karaca  merve boluğur