UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASENA DURSUN AŞKA GELDİ!

Asena Dursun, 43 yaşına basan eski futbolcu eşi Ahmet Dursun'un yeni yaşını kutladı. Birlikte çekilen karelerini yayınlayan Dursun, gönderisine, "Geçen sene bugün iki kişiydik, şimdi kızımızla birlikte ilk doğum günün. İyi ki doğdun aşkımız, seni çok seviyoruz" notunu düştü.

ASENA DURSUN AŞKA GELDİ!

2019'da Paris'te nikah masasına oturan eski futbolcu Ahmet Dursun-Asena Dursun çifti, mart ayında kızları Lidya'yı kucaklarına aldı.

Mutlu aile pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan ikiliden Dursun, 43 yaşına bastı. Asena Dursun, eşinin doğum gününü Instagram'dan yayınladığı romantik bir mesajla kutladı.

Eski futbolcu ile birlikte çekildiği karelerini paylaşan Dursun, gönderisinde şu ifadeleri kullandı: Aşkım, bir taneciğim, kocacığım, Lidoş'umun babası, her şeyim... Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatsam da kelimeler yetersiz kalır. Geçen sene bugün iki kişiydik, şimdi kızımızla birlikte ilk doğum günün. İyi ki doğdun aşkımız, seni çok seviyoruz. Allah seni başımızdan eksik etmesin.Asena Dursun'un paylaşımları kısa sürede takipçilerinden binlerce beğeni aldı.

Öte yandan Ahmet Dursun, geçtiğimiz yıl eylül ayında eşi ile evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabından "1. yılımızı kazasız belasız atlattık. Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllarımız olsun inşallah" ifadelerini kullanarak kutlamıştı.

 

 

Son Güncelleme: 25.01.2021 17:38:07
ETİKETLERasena dursun  ahmet dursun