UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ULUDAĞ'DA TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER

Coronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları sürürken, Uludağ'da bulunan birçok otel, geçtiğimiz hafta sonu tatilciler ile doldu.

ULUDAĞ'DA TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da, geçtiğimiz hafta sonu otellerdeki doluluk oranı yüzde 100'e yaklaştı. Hava sıcaklığının eksi 1 derece olarak ölçüldüğü bölgede konaklayan yerli ve yabancı konuklar, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutuldu.

Gündüz, karların üstünde kayanlar pistlerde yoğunluk oluştururken, akşam da eğlence görüntüleri tepki çekti. Farklı otellerde düzenlenen eğlencelerde, koronavirüs kısıtlama kuralları arasında yer alan maske ile sosyal mesafeye aldırılmadığı dikkat çekti. Pek çok noktada müzik eşliğinde kalabalık grupların geç saatlere değin eğlendiği gözlendi.

Uludağ'da tatil yapanların eğlence ve kayak pistlerindeki görüntülerinin yayınlanması üzerine sosyal medya kullanıcısı pek çok vatandaş, duruma tepki gösterdi. Koronavirüs kısıtlama kararlarına eşit olarak uyulması gerektiğini iddia ettiler.

ULUDAĞ'DA TATİL YAPANLARA PARA CEZASI

Geçen hafta Uludağ'da bir otelde kalan 10 kişilik müşteri grubunun terasta, müzik eşliğinde sosyal mesafe ile maske kuralına uymadan eğlenmeleri üzerine otel işletmecisine ve eğlenen gruba idari para cezası uygulandı. Maske takmamak ve sosyal mesafeye uymamaktan 10 kişilik gruba toplam 76 bin 380 TL para cezası uygulandı.

Son Güncelleme: 25.01.2021 10:54:07
ETİKETLERCORONAVİRÜS