UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NURGÜL YEŞİLÇAY EVLENİYOR!

Nurgül Yeşilçay ile yapımcı sevgilisi Necati Kocabay'ın evlilik hazırlıkları pandemi nedeni ile ertelenmişti. Nurgül Yeşilçay düğün tarihi hakkında konuştu.

NURGÜL YEŞİLÇAY EVLENİYOR!

44 yaşındaki güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay yeniden nikah masasına oturacak. Nurgül Yeşilçay ile yapımcı sevgilisi Necati Kocabay'ın evlilik hazırlıkları pandemi nedeni ile ertelenmişti.

Nurgül Yeşilçay düğün tarihi hakkında konuştu. Nurgül Yeşilçay'ın nikah tarihini astroloji belirleyecek...

Oyuncu, "Pandemi biterse yazın düşünüyoruz. Kesin bir tarih yok. Ama geçenlerde astrolog Hande Kazanova ve Dinçer Güner'in programına konuk oldum, orada tarih verdiler. O zaman dilimine bakacağım" dedi.

Öte yandan geçtiğimiz hafta katıldığı bir programda Yeşilçay, hayatının dönüm noktasının yapımcı sevgilisi Necati Kocabay'la tanışması olduğunu da itiraf etmişti.

Nurgül Yeşilçay, "Hayatımı N.Ö. ve N.S. diye ayırmamız lazım öncelikle. Eniştenizden önce ve sonra. Necati'den önce çok daha karmaşık ilişkiler yaşıyordum.

40 yaşına geldiğimde mutfakta tek başımaydım ve dedim ki, yapmayacağım, böyle saçma sapan ilişkiler yaşamak istemiyorum. Sonra Necati ile tanıştım.

Bir arkadaşımız tanıştırdı. En çok dikkatimi çeken kibar olmasıydı" dedi.

Necati Kocabay'ın yalnızlığını giderdiğini belirten Yeşilçay, "İlk defa Necati'den bir şeyler isteyebiliyorum. İnsanın her şeyi tek başına halletmeye çalışması çok ağır bir yük.

Şimdi Necati'den bir şeyler isteyebilmek benim yalnızlığımı giderdi. Kendimi ilk defa evliliğe hazır hissediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 25.01.2021 09:10:09
ETİKETLERnurgül yeşilçay