UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NUSRET YİNE YAPTI YAPACAĞINI!

Geçtiğimiz hafta paylaştığı pirzola videosu ile tepkileri toplayan Nusret, bu kez fiyatı cep yakan kahvesini 10 güzelle içtiği anları paylaştı. Nusret'in kadınların arasında kısa kaldığı görülen paylaşımına kısa süre içinde binlerce yorum geldi.

 NUSRET YİNE YAPTI YAPACAĞINI!

Tuz serpme hareketiyle ünü dünyaya yayılan Nusret Gökçe, olay yaratan videolarına bir yenisini ekledi. Gökçe, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yayınladığı videoda, birbirinden güzel kadınlarla birlikte fiyatıyla cep yakan kahvesini içtiği anları paylaştı.

Güzel modellerle Dubai'deki mekanında içtiği, fiyatı 600 lira olan altınlı kahve videosunu İngilizce olarak "Herkes çok Kapuçino içsin" sözleriyle paylaşan Nusret'e, saatler içinde on bine yakın yorum geldi. Kadınlardan, kahvenin fiyatına kadar her detaya yorumların geldiği videoda, Gökçe'nin kadınların arasında kısa kaldığı kullanıcıların dikkatinden kaçmadı.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA DA TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Nusret Gökçe, geçtiğimiz hafta sabah kahvaltısında pirzola yediği anları, "Kahvaltım... Hep kesmişke, biraz da yemişke" sözleriyle sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Paylaştığı video üzerine dikkatleri üzerine çeken Nusret'e, kullanıcıları kısa süre içinde binlerce yorum yapmıştı. Yorumlar arasında, "Millet evine ekmek alamazken bu nasıl şov", "Gösteriş yapmaktan vazgeç artık, yiyen var yiyemeyen var" paylaşımları öne çıkmıştı.

Son Güncelleme: 24.01.2021 19:40:02
ETİKETLERnusret  dubai  kahve