UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METROBÜSTE ŞOK GÖRÜNTÜ!

Metrobüste unutulan çanta ekipleri harekete geçirdi. 15 bin lira değerinde bilgisayar bulunan çantayı aldıkları iddia edilen bir kişi polis ekipleri tarafından yakalandı.

METROBÜSTE ŞOK GÖRÜNTÜ!

Olay, 15 Kasım günü Şişli Zincirlikuyu Metrobüs Durağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, bir kişi metrobüse binerek Şişli'de bulunan Zincirlikuyu durağında indi. O sırada 15 bin lira değerinde olduğu belirtilen dizüstü bilgisayarının bulunduğu çantayı metrobüste unuttuğunu fark etti. Çantasını unutan kişi polise başvurdu.

Şikayet üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önce çantanın unutulduğu metrobüsü tespit etti. Metrobüsün tespit edilmesinin ardından içerisinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, unutulan çantayı F.K. ve E.U., isimli kişilerin aldığını tespit etti. Görüntülerde F.K. ve E.U.'nun metrobüse bindiği ve arka kısmında doğru ilerledikleri ve F.K'nin koltukta unutulan çantayı aldığı, çantanın içerisini bir süre karıştırdığı ve bulunan eşyaları aldıkları görüldü. Polis ekipleri güvenlik kameralarından tespit ettiği F.K.'yi kayıp çantayla birlikte gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen F.K. serbest bırakıldı. Bulunan eşyalar ise sahibine teslim edildi.

Son Güncelleme: 24.01.2021 10:21:36
ETİKETLERmetrobüs