UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DENİZ BULUTSUZ’DAN KORKUNÇ İDDİALAR!

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında 13.5 yıl hapis istemiyle dava açılan Ozan Güven dün ilk kez hakim karşısına çıkmıştı ve duruşma 30 Nisan’a ertelenmişti.

DENİZ BULUTSUZ’DAN KORKUNÇ İDDİALAR!

'ÜZERİME SU DÖKEREK AYILTTI'

Hakim, Deniz Bulutsuz'a, "Evde alıkoyulduğunuzu söylediniz. Sonrasında nasıl çıktınız evden?" diye sordu. Bulutsuz, "Ev iki katlıydı. Darbe almaya, Ozan'dan dayak yemeye yukarıda başladım. Evin anahtarı bende yoktu. Telefonumu da yukarıda elimden aldı. Abajurun cam kısmı çenemi kesti. Merdivenlerden hemen sonra çıkış kapısı var. Yatak odasından çıktıktan sonra bana vurdu ve merdivenlerden aşağı yuvarladım. Düştüğüm yer kapıya çok yakındı. İlk yaptığım şey evden çıkmaya çalışmak oldu. Beni çekip tekrar vurup kapıyı kilitledi. Önce tekmeledi. Kapıdan çıkamayacağımı anlayınca salon camından sesimi duyurmak için salona koştum. 'Biri sesimi duyarsa gelip müdahale eder' diye düşündüm. Pencerede de aynı şeyi yaşadık. Kapatıp seslenmeme engel oldu. En son kapının olduğu yerde bilincimi kaybettim. Üzerime su dökerek ayılttı. Vurmaya devam etti. Sonra vurmaktan vazgeçip arkasını döndüğünde kapının kilidini açıp dışarı çıktım" dedi.

'BAĞIRDIĞIM İÇİN BAYILMA NUMARASI YAPMIŞTI'

Kâğıdı yazdığı gün Bulutsuz'un bayılma numarası yaptığını söyleyen Güven, "Kendisine 'hiçbir şey yapmadan sen bunları yapıyorsan, bir şey yapsam Allah korusun sen bana kim bilir ne yaparsın?' dedim. Sadece bağırdığım için özür diledim. Çünkü o gece de bayılma numarası yapmıştı. İlişkiden beş ay önce yazdığım notun şimdi gündeme gelmesi niyeti ortaya koyuyor" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.01.2021 09:30:07
ETİKETLERuçankuştv