UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL'A KAR GERİ GELİYOR! İŞTE TARİH

Yurt genelinde etkili olan kar yağışının devam edip etmeyeceğini herkes merak ediyor. Meteoroloji'den birçok il için sarı ve turuncu kodlu uyarı ayrıca "kar, buzlanma ve don" uyarısı geldi. İstanbul için ise 5 günlük hava durumu tahmininde kar yağışı öngörülüyor.

İSTANBUL'A KAR GERİ GELİYOR! İŞTE TARİH

Geçtiğimiz cuma günü başlayan ve tüm Türkiye'yi hafta sonu etkisine alan kar yağışı ve soğuk hava geri dönüyor. Özellikle Meteoroloji İstanbul için 5 günlük tahmin raporunda kar yağışı için tarih verdi.

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre İstanbul'a yeniden kar yağışı geliyor. Anadolu'nun genelinde don ve buzlanma devam ederken, yarından itibaren batıda sıcaklıklar 4-5 derece artacak. Yeni haftayla birlikte Trakya Bölgesi'nden başlayacak kuvvetli rüzgarların yurdun batısına yağış getirmesi bekleniyor.

Meteoroloji tahminlerine göre, önümüzdeki hafta boyunca sürecek yağışların perşembe günü yeniden kara dönüşmesi bekleniyor. Yağışların ülkenin büyük bir çoğunluğunda kar ve karla karışık yağmur şeklinde görülmesi bekleniyor

İSTANBUL'DA 28 OCAK'TA KAR BEKLENİYOR

28 Ocak Perşembe hava tahmini haritasında İstanbul ve civarında karla karışık yağmur ve ardından kar yağışı beklentisi söz konusu.

 

Son Güncelleme: 21.01.2021 17:55:37
ETİKETLERMETEOROLOJİ