UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFT SESSİZ SEDASIZ EVLENDİ!

Pandemi sebebiyle düğünlerini üç kez erteleyen oyuncu Olivier Proudlock ile model Emma Louise Connolly, sessiz sedasız evlendi. Nikah töreninden kareleri sosyal medya hesaplarından yayınlayan Connolly'in dantel ağırlıklı gelinliği, gösterişli kuyruğu ve metrelerce uzunluktaki duvağı dikkatlerden kaçmadı.

 ÜNLÜ ÇİFT SESSİZ SEDASIZ EVLENDİ!

Rol aldığı 'Made in Chelsea' adlı diziyle tanınan oyuncu Olivier Proudlock ile model Emma Louise Connolly, geçtiğimiz ay hayatlarını birleştirdi. Daha önce üç kez pandemi sebebiyle düğün planlarını erteleyen çift, 15 kişinin katıldığı bir törenle evlendi.

Sessiz sedasız dünyaevine giren ikili, törende çekilen kareleri sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Mutlu haberi takipçileriyle paylaşan çiftin gönderileri çok sayıda beğeni ve tebrik yorumları aldı.

Düğünde 29 yaşındaki Connolly'nin dantel ağırlıklı gelinliği, gösterişli kuyruğu ve metrelerce uzunluktaki duvağı da dikkatlerden kaçmadı. Olivier Proudlock, Tatler Dergisi'ne verdigi röportajda 200 kişinin katılacağı bir tören planladıklarını ifade etti. Bu plana göre; düğün geçtiğimiz yılın nisan ayında yapılacaktı ancak koronavirüs önlemleri bu planı gerçekleştirmelerini engelledi. Çift, 2018'de nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

 

 

Son Güncelleme: 20.01.2021 19:04:42