UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TEM OTOYOLUNDA MAHSUR KALDILAR!..

Yoğun kar yağışının etkisiyle meydana gelen kazalarla TEM otoyolu Bolu- Ankara arasında trafik durma noktasına geldi. Yaklaşık 7-8 saattir trafikte olan sürücüler aileleriyle birlikte arabalarında -1 derecelik hava şartları, yiyecek-içecek sıkıntısıyla karşılaştılar.

TEM OTOYOLUNDA MAHSUR KALDILAR!..

Yoğun kar yağışının etkisiyle TEM otoyolu Bolu-Ankara arasında meydana gelen kazalar ve kayan araçlar nedeniyle ulaşım aksadı. Onlarca vatandaş saatlerce yolun açılmasını bekledi.

Aileleriyle yolda mahsur kalan vatandaşlar yiyecek ve içecek yardımı bekledi. Ulaşımdaki aksama nedeniyle yardımların ulaşmaması sürücüleri zor durumda bıraktı. Soğukta, benzinleri bitmekte olan ve ihtiyaçlarını gideremeyen birçok vatandaşın Kızılay ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nden yardım talep ettiği öğrenildi.

“ARABADA BEKLEYEN ÇOCUĞUM 8 SAATTİR AÇ”

Arabada eşi ve çocuğuyla birlikte yaklaşık 8 saattir bekleyen vatandaş, “Kızılay’dan yemek talep ettik. Kızılay ekipleri yürüyerek yemek dağıtmaya başlamış ancak bize ulaşmadı. Kendim için değil, saatlerdir arabada aç bekleyen çocuğum için yiyecek istiyorum” diyerek yetkilileri bir an önce kendisi gibi mahsur kalan vatandaşlara yardım getirmesini talep etti.

22.30 itibarıyla mahsur kalan vatandaşların -1 derece ile hava ile karşı karşıya oldukları öğrenildi. TIR’ların ve ticari araçların da seyrini sürdürdüğü trafikte çok sayıda kaza meydana geldiği, trafiğin sık sık aksadığı bildirildi.

 

Son Güncelleme: 18.01.2021 00:13:02
ETİKETLERKIZILAY