UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HER 30 SANİYEDE BİR CORONA HASTASI HASTANEYE GELİYOR!

İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab, ülkedeki tüm yetişkinlere eylül ayına kadar koronavirüs aşısının ilk dozunun yapılacağını belirtti. Noel'den bu yana ülke genelindeki yatan hasta sayısında 15 bin artış görüldüğünü kaydedilirken, bu sayının 30 büyük hastanedeki yatakların tamamını doldurmaya eşdeğer olduğu açıklandı.

HER 30 SANİYEDE BİR CORONA  HASTASI HASTANEYE GELİYOR!

İngiltere'de her 30 saniyede bir yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakasının hastaneye kabulünün yapıldığı bildirildi.

Sky News'a konuşan Ulusal Sağlık Servisi (NHS) İcra Kurulu Başkanı Simon Stevens, ülkede hastanelerin ve sağlık çalışanlarının "aşırı baskı" altında olduğunu belirtti.

Noel'den bu yana ülke genelindeki yatan hasta sayısında 15 bin artış görüldüğünü kaydeden Stevens, bu sayının 30 büyük hastanedeki yatakların tamamını doldurmaya eşdeğer olduğunu söyledi.

Stevens, İngiltere'de her 30 saniyede bir hastanın Kovid-19 nedeniyle hastanelere kabulünün yapıldığını aktardı.

EYLÜLE KADAR TÜM YETİŞKİNLERE KOVİD-19 AŞISININ İLK DOZU YAPILABİLİR

Öte yandan, İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab, Sky News'e ülkedeki tüm yetişkinlere eylül ayına kadar Kovid-19 aşısının ilk dozunun yapılacağı bilgisini paylaştı.

Raab, bazı ülkelerden gelen yolcuların karantinadan muaf tutulduğu "seyahat koridoru" listesinin askıya alınmasının "ihtiyati tedbir" olduğunu, Kovid-19'un yeni türlerinin ülkeye girişini engellemek için ülkeye gelenlerin otellerde karantinaya alınması da dahil olmak üzere tüm önlemleri değerlendirdiklerini kaydetti.

 

Son Güncelleme: 17.01.2021 17:44:00
ETİKETLERİNGİLTERE  CORONAVİRÜS