UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KILIÇDAROĞLU’NU YAKTILAR!!!

UçanKuş TV, “Yılın Gafı”nı yakaladı!.. Aslında UçanKuş TV, geçtiğimiz günlerde insanların duygularıyla oynamak/para çarpmak için sokaklarda çarşaf giyip dilenci rolü yapan bir “çete”yi 08.10.2020 tarihinde ortaya çıkarmıştı!.. Şimdi ise UçanKuş TV ekibi bir baktı, günlerdir haber yaptığı dolandırıcı/dilenciler, CHP Genel Başkanı’nın dün attığı Tweet’te, özel olarak altına “İşte halkın durumu” diye video olarak konulmuş!!! Yılın gafı!.. İşte inanılmaz olayın ayrıntıları…

KILIÇDAROĞLU’NU YAKTILAR!!!

Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam bir tweet attı… Tweet’inde “Saraydaki tabloyla, Türkiye’deki gerçek arasında 180 derece fark var” deyip sefalet görüntüleri paylaştı.

TV’ci kafasıyla güzel bir montaj yapılmış, bir yandan çöplükten ekmek toplayanlar veriliyor, bir yandan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetinden kareler… Tezatlık sergilenmeye çalışılıyor ama!!!

UçanKuş TV çalışanları bu videoyu izler izlemez şok oldu. Çünkü daha 5.saniyede ilk görüntüde verilen, güya çöpten ekmek toplayan, zavallı olarak lanse edilen dilenci, UçanKuş TV’nin geçtiğimiz günlerde yayınladığı sahtekar/dolandırıcı ekip’ten birisiydi!.. Yani ortada bir zavallılık yoktu!

Bu nasıl olabilirdi?..

“Acaba bilmeden, yanlışlıkla mı bu görüntüyü almışlardı o videoya?..” Düşündük, bu imkansızdı!.. Bu sahtekar/dolandırıcı kadını, bilmeden videoya koymaları. Çünkü bu görüntüler UçanKuş TV’nin özel haberiydi. Ve doğal olarak haberin ne olduğu bilerek alınmış olmalıydı!.. (Aslında sahtekar/dolandırıcı dilenci, rolünü çok iyi oynuyordu, herhalde o kare çok cazip geldi birilerine!.. Halbuki yaşlı ve fakir taklidi yapıp, yolda geçen insanları avlıyorlardı.)

Şimdi günlerce konuşulacak bir skandal ortaya çıktı. Peki kim yaptı, nasıl yaptı?..

UçanKuş TV olarak bunu Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Olsun, bu fotoğraf güzel, alın ve ilk bunu koyun” dediğini düşünmüyoruz. Bizce bu gol, Kemal Kılıçdaroğlu’na “içeriden” atıldı!.. Yani yerine oynayan birilerinden olabilir. Belki Muharrem İnce, belki Ekrem İmamoğlu…. Bilemiyoruz, kimsenin günahını almayalım ama birileri, birilerini kullanarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun fazlasıyla günahını almış durumda…

Yorumlarınızı ucankustv Instagram hesabımızdaki haberin altına yapabilirsiniz… 


Son Güncelleme: 14.01.2021 19:15:52