UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN’DAN ‘ŞIK’ HAREKET!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan şık hareket… WhatsApp olayı patlar patlamaz, hemen çoğunluğun tercih ettiği Telegram’a girdi ve kullanmaya başladı. Hatta bu sabah “Günaydın” bile yazıp, ne kadar aktif olacağını gösterdi. Erdoğan, “Devletin Sesi” diye yalan/yanlış tanıtılan BİP’le yetinmedi!.. Büyük bir yönetim hatasıyla hatalı kampanyalarla topluma kendini yanlış gösteren BİP, aslında Telegram’ın ulaştığı bu havayı yakalayabilirdi ama Telegram’ın yanında son derece başarısız oldu.

ERDOĞAN’DAN ‘ŞIK’ HAREKET!

Telegram ile BİP yarışını daha şimdiden Telegram kazanırken, Turkcell içinde de yapılan hatalar yüzünden tartışmalar başladı. İçerdeki çoğu insan kampanyaların “yanlı” yapılmasının en büyük yanlış olduğunu savunurken, kimileri de “Bu planlamayı biz yapmadık birileri yaptırdı!..” gibi anlamsız şeyler söylüyorlar!..

Türkiye’de zaten düşünce açısından ikiye bölünme gibi rahatsız edici bir durum varken, BİP de bir bölüme hitap eden mecra durumuna düşünce, genel müdürü Murat Erkan da, yapılan hataları telefi etmek için bizzat kendisi diğer tarafın mecralarına çıkıp, BİP’in doğrusunu anlatabilmek için çalışmalara başladı.

Bu arada… Gelişmeler sonucu Whatsapp kapanacak gibi görünüyor. Türkiye ile tavırlarını değiştirmezlerse Facebook ile Instagram da gidici gibi… Twitter’a ise “Artık gitti” gözüyle bile bakılıyor. (Kanunen verilen sürelerin dolmasına 2/3 ay kaldı) Bu arada umutla beklenen Yaay’da ise durgunluk var. Yeniden bir çıkış yapacağı konuşuluyor. Yerli ve Milli olan Yaay, umarız BİP’in durumuna düşmez!..

Son Güncelleme: 13.01.2021 14:59:53