UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNSANA AİT KEMİK VE ET PARÇALARI BULUNDU!

Sakarya'nın bir çanta içerisinde insana ait olduğu tahmin edilen kemik ve et parçaları bulundu. Çantada bulunanlar İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kemiklerden elde edilecek DNA profili ile, kayıp başvurularıyla karşılaştırılacak.

İNSANA AİT KEMİK VE  ET PARÇALARI BULUNDU!

Serdivan ilçesi Yazlık Mahallesi ile Adapazarı ilçesi Karakamış Mahallesi arasından geçen Çark Deresi'nde eski bir çanta içinde insana ait olduğu düşünülen kemikler bulundu.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü’ndeki otopsi merkezine götürülen kemiklerin kol ve bacağa ait olduğu ortaya çıktı.

Kemiklerden alınan doku örneği, DNA profilinin çıkartılarak kayıp başvurularıyla karşılaştırılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

OLAY YERİNDE BİR ÇANTA DAHA BULUNDU

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün akşam çanta içerisinde insana ait kemik ve et parçaları bulunmasının ardından aynı bölgede bugün yeniden çalışma yaptı. Olay yerinin yakınlarında bir çanta daha bulundu. Bu çantadan da et ve kemik parçaları çıktı. Bölgede ceset araması yapmak için Yalova Emniyet Müdürlüğü’nden dalgıç polisler de geldi.

Son Güncelleme: 13.01.2021 14:08:11
ETİKETLERsakarya