UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNEN ÇIKANLARDA BU HAFTA! KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI?

UçanKuş’un fenomenleşen inenler-çıkanlar listesinde bu hafta kimler indi, kimler çıktı?.. İşte bomba isimler ve olay yorumlar!..

İNEN ÇIKANLARDA BU HAFTA! KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI?

İNENLER:

 1-  WHATSAPP: Kullanıcılara gönderdiği yeni sözleşmeyle büyük hayal kırıklığı yarattı ve insanlar ardı ardına Whatsapp’ı silmeye başladı. İnenler listemizin zirvesinde…

 2-CEM YILMAZ: Esprilerinden, üretimlerinden çok, özel hayatıyla gündeme gelen Cem Yılmaz’ın ratinginin ne kadar düştüğü, katıldığı İbo Şov programında ortaya çıktı. Çok iyi giden İbo Şov ilk kez bu kadar “az” izlendi.

3-ADNAN OKTAR: Sonunda 1000 yıldan fazla hapis cezasına çarptırıldı. UçanKuş TV’nin, tüm müdahalelere rağmen cesurca yayınladığı hayatları, kirli çamaşırları ortaya döktü. Adnan Oktar, inenler listemizde 3 numarada…

 4-  BİP: Turkcell’in BİP’i yıllardır yakalayamadığı fırsatı Whatsapp sayesinde yakaladı ama kullanamadı. Eski yöneticilerinin projesi olduğu için geçen sene adeta çöpe atılan BİP, en ihtiyaç duyulan noktada hiçbir konuda hazır değildi. Kendini bir kamu spotu durumuna düşüren TURKCELL BİP inenlerde 4.sırada…

5-ÜMİTCAN UYGUN: Yaşananlar korkunç… Herkes bir gün hapse girmesini beklerken, o yine kendini yaktı ve paylaştığı yasaklı madde görüntüleriyle kendisini hapse attırdı. Durum böyle olunca inenler listemize girdi.

ÇIKANLAR:

1-  UYANIŞ-BÜYÜK SELÇUKLU: TRT 1'in süper dizisi ratingleri alt üst etti. Ve direkt olarak çıkanlar listemizin zirvesine yerleşti.

2-MÜGE ANLI: Her zaman çok başarılı olan Müge Anlı, son günlerde yine izlenme rekorları kırarak çıkanlar listemizdeki yerini aldı.

3-TELEGRAM: Rakipleri yanlış ve hatalı davranınca hiçbir şey yapmadan bile zirveye koşmaya başladı. Hiçbir ülkeye bağımlı olmaması büyük avantaj sağlıyor.

4-LERZAN MUTLU: UçanKuş TV’de “Lerzan’la Çok Mutlu” kendi tarzının zirvesine çıktı. Adeta artık “tek tabanca” olan Lerzan Mutlu, çalışkanlığı, işleri takip edişi, seçtiği konukları ile yaşamında belki de en büyük başarıyı yakaladı ve çıkanlar listemize girdi.

5-YILDIZ TİLBE: Bir çıktı pir çıktı ortaya… Yeni şarkısıyla fırtına gibi esmeye başlayan, üretken, yaratıcı sanatçı Yıldız Tilbe, doğal olarak çıkanlar listemizde…

 

 

 

Son Güncelleme: 13.01.2021 16:03:49
ETİKETLERinenler çıkanlar