UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AHMET HAKAN “BİP”LE DALGA GEÇTİ!

Ünlü yazar Ahmet Hakan; WhatsApp, Telegram, Signal ve BİP’i konu eden bir yazı yazarken, BİP’e golü attı, Telegram’a ise övgüler yağdırdı.

AHMET HAKAN “BİP”LE DALGA GEÇTİ!

Whatsapp kullanıcıları için “Biraz sadık, biraz gamsız, biraz da tiryaki meşreptirler”, Telegram kullanıcıları için “Biraz hercai, biraz tepkisel, biraz da uyaroğludurlar. Hep yeni yerler görmek isterler, hep yeni deneyimler peşindedirler”, Signal’ciler içinse “Biraz mütereddit, biraz aykırı, biraz da didikleyicidirler” diyen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, BİP’le acayip dalga geçti! BİP kullanıcıları için “Hayatta risk almazlar. Hayat felsefeleri şudur: “Aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey… Devletçidirler. Devletin hikmetinden sual etmezler. Kafeye değil, kahvehaneye giderler. Pizza değil, pide yerler. Menemene soğan katarlar. Azıcık yeşil alan gördüklerinde akıllarına mangal gelir”

Ahmet Hakan’ın bu yorumları, öncelikle ve anında GSM dünyasında, BİP’in sahibi olan Turkcell’de ve ayrıca Vodafone ile Türk Telekom’da çok konu oldu. Ve Ahmet Hakan’ın, BİP’çiler için yaptığı “Mangalcılar” yakıştırması da anında slogan haline geldi!

Kimileri “Ahmet Hakan yarın bu görüşünü değiştirmek zorunda kalır!!!” diye iddiaya girerken, kimileri de “Kötü bir şey yazmamış ki, adam gözlemini kaleme almış” yorumlarını yaptılar.

Size ne düşünüyorsunuz?.. Siz mangalcı mısınız, yoksa hercai mi?..

Yorumlarınızı ucankustv Instagram hesabındaki videonun altına yapabilirsiniz. 

Son Güncelleme: 12.01.2021 15:58:32
ETİKETLERbip  turkcell  vodafone  türktelekom  dedi  signal  telegram  whatsapp  facebook