UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SU ARITMA CİHAZI ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Sektörün önce markalarından Waternet Su Hizmetleri firması, abonelerinin faydalandığı hizmetlerden ve su arıtma sistemine geçmenin öneminden bahsetti.

SU ARITMA CİHAZI ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için iyi hava solumalı, iyi gıdalar tüketmeli ve mutlaka iyi su içmeliyiz. Yaşadığımız şehir hayatı ve hızlı yaşam tarzı, iyi hava ve iyi gıdaya erişimimizi zaman zaman kesintiye uğratsa da, Waternet ile iyi suya ulaşmak, düşündüğümüzden çok daha kolay.

SU ARITMA CİHAZI SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Waternet Su arıtma cihazlarında kullanılan arıtma teknolojisi Ters Ozmoz olarak bilinen ve içme suyu elde etme yöntemlerinde ağır metalleri bile arıtabilen tek teknolojidir. 5 aşamalı filtre ve Ters Ozmoz yöntemi ile musluk suyunuzu doğal yöntemlerle arındırarak, temiz ve sağlıklı içme suyuna istediğiniz her an ulaşmanızı sağlar.

SU ARITMA CİHAZLARINDA BAKIM NASIL OLMALI?

Waternet yetkilisi, abonelik süresi boyunca su arıtma cihazlarının  periyodik bakım ve filtre değişim işlemlerinin ücretsiz yapıldığı bilgisini aktardı. Yetkili sözlerine şu şekilde devam etti: “Teknik servis uzmanları ile servis döngülerine göre  gerçekleştirecekleri ziyaretlerinde sizden ekstra bir ücret talep etmez. Sizde cihazınızdan taze ve temiz su içmenin tadını çıkarırsınız”

Son Güncelleme: 11.01.2021 20:54:55
ETİKETLERsu arıtma cihazı