UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİP, FIRSATI KAÇIRIYOR!

Turkcell BİP içindeki rant kavgaları ayyuka çıkarken, BİP hayatının fırsatını kaçırıyor, Telegram ve Signal tam gaz gidiyor. Turkcell, elindeki o kadar imkana rağmen, doğru düzgün tanıtım bile yapamıyor. Hala “hatırlı” reklamlarla kendi kendini kandırıyor! Atı alan Üsküdar’ı geçiyor.

BİP, FIRSATI  KAÇIRIYOR!

Whatsapp gizlilik politikasının değişmesinin ardından dünya ayağa kalktı. Özellikle de Türkiye…

Bu değişimin ardından insanlar yeni bir mesajlaşma uygulaması arayışına girdi.

Bu durum, yerli uygulama BİP için de inanılmaz bir fırsattı.

Ama Turkcell BİP içindeki ayyuka çıkmış rant kavgaları, bu büyük fırsatın da yolunu kesiyor.

BİP içerisindeki rant kavgalarını Rıdvan Dilmen, daha önce NTV ekranlarında da anlatmıştı!..

Sonuçta, kampanya hataları, rant kavgaları milyonluk yatırım olmasına rağmen BİP’i aslında olması gereken yere taşımıyor.

Her ne kadar bazı mecralarda “Milyonlar indirdi” yazılsa da insanlar aradığını bulamıyor ve sonrasında alışkanlık haline gelemediği için pasif bir şekilde kalıyor BİP… Ve hemen aportta bekleyen diğer alternatifler Telegram veya Signal’e yöneliyor.

Şimdi güya bir reklam kampanyası hazırlandı. Ama BİP, Turkcell içinde de kimsenin pek umurunda olmadığından, yine hatır/gönül ilişkisi reklam dağıtımıyla bir adım bile ileri gidemedi. Kampanya da hiç ses getirmedi.

Zaten en büyük hataları da, bir şekilde, sürekli bu mesajlaşma mecrasının devletin yönetiminde olduğu izlenimi yaratmaları!.. O kadar yanlış idare ediliyor ki, toplumun bir kısmı şimdiden BİP’e tavır aldı ve hatta şu tepki gösterilen durumunda bile Whatsapp’ta kalıp, bu durumu TT bile yaptı!.. İnsanlara, “Devlet size takibe alacak” algısını nasıl verirler, akılalmaz… Bu konuda hiçbir şey yapmamaları da cabası…

Turkcell içindekilere sorduk, “Neden bu kadar gönülsüz yapılıyor kampanya, bu fırsat kaçar mı?” diye…

Aldığımız bilgi şu: “BİP, eski genel müdürün çok üstünde olduğu bir konuydu. Yeni yönetim bu nedenle, biraz kenara itmişti. Daha altta çalışanlar da, hala (yeni genel müdür istemiyor) algısı taşıyorlar ve sonuç böyle oluyor…”

Turkcell, hala kalkıp, “Bizi şu kadar indirdi, bu kadar indirdi” derken, ”Atı alan Üsküdar’ı geçti” haberleri yok!

Son Güncelleme: 11.01.2021 17:04:21
ETİKETLERbip  turkcell  signal  telegram  dedi  whatsapp  facebook