UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞANLIURFA’DA KORKUTAN YANGIN!

Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi'nde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu'na ait lojistik deposunda yangın çıktı. Kontrol altına alınan büyük çaplı yangında, soğutma çalışmaları başladı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise, yangının sebebinin henüz belirlenemediğini söyledi

ŞANLIURFA’DA KORKUTAN YANGIN!

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Osmanbey kampüsünde saat 14.30'da henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı büyük bir yangın çıktı.

Kampüs alanında bulunan öğrenci yurduna ait lojistik deposunda başlayan yangın yurt binalarına da sıçradı. İlk müdahale üniversiteye ait itfaiye aracı ile yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri 10 araç ile yangına müdahale etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Sabri Çelik de olay yerine gitti.

Kontrol altına alınan yangınla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yangının sebebinin henüz belirlenemediğini söyledi.

İtfaiye ve TOMA araçlarının yangına hemen müdahale ettiğini belirten Erin, şunları dile getirdi:"İçeride sadece Şanlıurfa'nın değil, bölgedeki illerin de ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir sürü malzeme vardı. 7-8 milyon lira civarında bir malzeme olduğunu söyleyebiliriz. Herhangi bir can kaybı yok, her ihtimale karşı bütün ilçelerimizden ve komşu illerden de itfaiye desteği talep edildi."

Son Güncelleme: 10.01.2021 17:14:28
ETİKETLERyangın  şanlıurfa