UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İTALYAN HÜKÜMETİ CAN YAMAN'A CEZAYI KESTİ!

İtalya'da da popülerliğini her geçen gün artıran oyuncu Can Yaman, geçtiğimiz günlerde Roma'da bir çekim yaptı. Oyuncu Yaman çekim sonrası otelden çıkarken hayranlarının akınına uğrayıp sosyal mesafe kuralını ihlal etti. İtalyan hükümeti ise ünlü oyuncuya 400 euroluk bir cezaya çarptırdı.

İTALYAN HÜKÜMETİ CAN YAMAN'A CEZAYI KESTİ!

Rol aldığı dizilerle özellikle İtalya'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Can Yaman, Ferzan Özpetek'in yöneteceği bir reklam filmi için İtalya'nın Roma şehrine gitti.

İtalya'da bir makarna markasının yüzü olan ve rol aldığı dizilerin yurt dışında reyting rekorları kırması dolayısıyla popüler olan Can Yaman, otel çıkışı ise hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Coronavirüs’ten kötü etkilenen İtalya'da, vatandaşların Can Yaman'ı görünce salgını hiçe sayarak izdiham yaratması tepki çekti.

Sosyal medyada pek çok kullanıcı koronavirüse dikkat etmeyen İtalyanlara eleştiride bulundu.

İtalya'da da popüler olan oyuncu Can Yaman, Roma'da bir çekim sonrası otelden çıkarken hayranlarının akınına uğrayıp sosyal mesafe kuralını ihlal edince 400 euro cezaya çarptırıldı.

İtalyan medyasında yer alan habere göre, Türk yönetmen Ferzan Özpetek'in çektiği bir reklam filminde oynayan Can Yaman, cuma günü çekimler sonrası otel çıkışında kendisini bekleyen hayranlarının arasına karışıp fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı.

İtalyan güvenlik güçleri, 31 yaşındaki aktöre Covid-19 kısıtlamaları uyarınca sosyal mesafe kuralını ihlal ettiği için 400 euro ceza kesti.

İtalyan basınına yansıyan bilgilere göre güvenlik kaynakları Can Yaman'ın otele mutabık kalındığı gibi arka kapıdan girdiğini ancak beklendiği gibi aynı kapıdan çıkmayarak hayranlarının beklediği ön kapıyı tercih ettiğini söyledi. 

HABERİN VİDEOSU

Son Güncelleme: 10.01.2021 10:54:55
ETİKETLERcan yaman