UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DAĞA KAÇIRDIKLARI KIZLARA ÖNCE DARP SONRA İSTİSMAR!

Erzurum'da, dedikodu yaptıkları iddiasıyla Palandöken Dağı eteklerine götürdükleri 2 genç kızı önce döven ardından birine cinsel istismarda bulunan, 3'ü kız 5 sanığa verilen hapis cezası, Yargıtay tarafından onandı. Erzurum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nin gerekçeli kararında, 63 yıl hapis cezası verilen sanık Ahmet Değirmencioğlu (18) için 'uslanmaz kişiliği olan ve takdiri indirimi hak etmeyen sanık' denildi.

DAĞA KAÇIRDIKLARI KIZLARA ÖNCE DARP SONRA İSTİSMAR!

Olay, 8 Mayıs 2018'de, Palandöken Dağı eteklerinde meydana geldi. B.Y. (17) ve C.Ç. (24), dedikodu yaptıkları iddiasıyla Ahmet Değirmencioğlu, Eren Suci (24), Sevcan Baki (20), Sercan Uzun (19) ve N.Y. (17) tarafından dağ eteklerine götürülüp, dakikalarca dövüldü. B.Y. ve C.Ç., yerlerde sürüklenerek, taşla darbedilirken, hakaretlere maruz kaldı. Değirmencioğlu, bıçakla tehdit ederek, soyunmasını istediği C.Ç.'nin uygunsuz görüntüleri ile darp anını cep telefonu kamerasıyla kaydetti ardından da B.Y.'ye cinsel istismarda bulundu. N.Y. ve Değirmencioğlu, B.Y.'ye ait ayakkabı ile C.Ç.'ye ait cep telefonunu da gasbetti. Eren Suci ise yaşananları izledi.

Kızların şikayeti üzerine yakalanıp, 9 Mayıs'ta tutuklanan 3'ü kız 5 şüphelinin cep telefonlarında işkence anlarına ait görüntüler bulundu. Şüpheliler hakkında Erzurum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılırken, bu süreçte Ahmet Değirmencioğlu dışındaki tutuklular, tahliye edildi. Kızlar da şikayetlerini geri çekti. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın talebi üzerine kızların dövülme anına ait görüntülere yayın yasağı getirildi.

Son Güncelleme: 7.01.2021 11:35:42
ETİKETLERuçankuştv