UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRUMP’UN KIZI ŞOKE ETTİ!

Sosyal medya devlerinden Twitter, ABD Kongresine düzenlenen baskının ardından Başkan Donald Trump'ın hesabını 12 saat boyunca kilitleyeceğini, ihlallerin devam etmesi durumunda ise hesabını askıya alacağını duyurdu. Öte yandan Başkan Trump'ın ve kızı Ivanka Trump'ın bazı tweetlerini sildiği ortaya çıktı.

TRUMP’UN  KIZI ŞOKE ETTİ!

Önde gelen Demokrat Kongre üyeleri sosyal medya devlerine Başkan Donald Trump'ın hesaplarının kapatılması için çağrı yaparken, bu konuda ilk adımı atan Twitter oldu. Twitter'dan yapılan açıklamada, başkent Washington'da bugün "görülmemiş ve devam eden şiddetin" ardından Trump'tan 3 paylaşımını kuralların ihlal edildiği gerekçesiyle kaldırması istendiği belirtildi.

Trump'ın Twitter hesabının 12 saat kilitleneceği ifade edilen açıklamada, söz konusu paylaşımlar kaldırılmadığı ve ihlaller devam ettiği sürece hesabın askıya alınacağını bildirildi.

DONALD TRUMP VE IVANKA TRUMP TWEETLERİNİ SİLDİ

ABD medyasında çıkan haberlere ve Twitter'dan yapılan açıklamalara göre Başkan Trump'ın ve kızı Ivanka Trump bazı tweetlerini sildi.

Başkan Trump'ın kızı Ivanka Trump tweetinde 'Amerikan milliyetçileri (vatanseverler), herhangi bir güvenlik ihlali veya kanuna karşı gelmek kabul edilemez. Şiddet eylemleri derhal son bulmalıdır. Lütfen barışçıl olun' ifadelerini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 7.01.2021 11:13:36
ETİKETLERabd  donald trump  Washington DC  Ivanka Trump