UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

POŞETTEN KÖTÜ KOKULAR GELİNCE VAHŞET ORTAYA ÇIKTI!

Bingöl'de 4 gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan müzisyen Deniz Ayaz (35) için ailesi kayıp başvurusunda bulunmuş, genç adamı bulmak için ekipler çalışma başlatmıştı. Son dakika haberine göre merkeze bağlı Sarıçiçek Köyü'nde vatandaşların poşetten gelen kötü kokuyu fark etmesi üzerine korkunç gerçek ortaya çıktı. Poşetin içinden Ayaz'a ait ceset çıkarken edinilen detaylar ise kan dondurdu.

POŞETTEN KÖTÜ KOKULAR GELİNCE VAHŞET ORTAYA ÇIKTI!

Düğünlerde müzisyenlik yaparak geçimini sağlayan evli ve 5 çocuk babası Deniz Ayaz, 4 gün önce evden ayrıldı. Ayaz'dan bir daha haber alamayan ailesi, durumu jandarma ekiplerine bildirip, kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ekiplerince, Ayaz'ı bulmak için çalışma başlatıldı.

POŞETTEN KÖTÜ KOKULAR GELİNCE ORTAYA ÇIKTI

Sabah saatlerinde merkeze bağlı Sarıçiçek köyü kırsalındaki arazide köylüler, çöp poşetlerinden kötü koku geldiğini fark etti. Bunun üzerine poşetleri açan köylüler, bir erkeğe ait ceset buldu.

Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerince yapılan incelemede cesedin, Deniz Ayaz'a ait olduğunu tespit edildi. Jandarma ayrıca, Ayaz'ın vücuduna 4 el ateş edilerek öldürüldüğünü de belirledi.

Ayaz'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morguna götürüldü.

Son Güncelleme: 7.01.2021 09:12:12
ETİKETLERuçankuştv