UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

21 YAŞINDAKİ GÜZELLİK KRALİÇESİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!

21 yaşındaki güzellik kraliçesi, Instagram'da "Mutlu Noeller" mesajını yayınladıktan birkaç gün sonra evinde trajik bir şekilde ölü bulundu. Yetkililer, genç kadının ölümünün intihar mı cinayet mi olduğu üzerinde araştırma yapıyor.

21 YAŞINDAKİ GÜZELLİK KRALİÇESİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!

Ximena Hita bir sağlık görevlisi olarak ölümünden önce Meksika'nın Aguascalientes şehrinde resmen hemşire olmaya hazırlanıyordu. Genç model hayalini gerçekleşmeden trajik bir şekilde hayatını kaybetti.

Yetkililer, Ximena'nın hayatına son vermiş olabileceği konusunda endişeli ancak ölüm nedeni hala bir sır olarak kalmaya devam ediyor.

Polis sözcüsü Mario Garcia, ilk bulgulara göre Hita'nın intihar etmiş olabileceğini belirtti. Fakat ölüm nedeni belirlenmeden önce daha fazla soruşturma yapılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Başsavcılık ofisi, Hita'nın ölümüne bir cinayet şüphesinin dahil olup olmadığını belirlemek için birkaç adli tıp ekibinin bir arada çalıştığı bildirildi.

Trajik haberin ardından Miss Mexico Organizasyonu, üzüntülerini ifade eden ve Hita'nın ailesine başsağlığı dileyen bir açıklama yaptı.

 

Son Güncelleme: 5.01.2021 17:21:18
ETİKETLERXimena Hita  ölüm