UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EKMEK ALMAYA GİDEN KIZ ÇOCUĞU KABUSU YAŞADI!

Böylesi bir gasp olayı görülmedi. İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen olay 'bu kadarına da pes' dedirtti. Evinden çıkıp ekmek almak için bakkala giden Elif Turan isimli 11 yaşındaki kız çocuğu sokak ortasında gasp edildi. Küçük kızı takip edip yanına yaklaşan kapkaççı, çocuğun elindeki cep telefonunu alarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı. O anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı. İşte son dakika haberinden detaylar.

EKMEK ALMAYA GİDEN KIZ ÇOCUĞU KABUSU YAŞADI!

Olay, dün sabah saatlerinde Esenyurt Balıkyolu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Elif Turan, ekmek almak için evinden çıkarak bakkala doğru yürümeye başladı. Bu sırada cep telefonunu elinde tutan Elif Turan'a arkasından bir kişi yaklaştı. Küçük kızın boş anını bekleyen kişi, Elif'in elinde tuttuğu telefonu alarak kaçmaya başladı. Yaşananları gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, sokak üzerinde bulunan dükkanların güvenlik kameralarını inceleyerek şüpheliyi tespit etti. Kapkaççı, polis ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucunda kısa sürede yakalanarak, polis merkezine götürüldü.

Son Güncelleme: 4.01.2021 09:50:00
ETİKETLERuçankuştv