UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYLİN HOCA’NIN AİLESİ İSYAN ETTİ!

Türkiye’nin gündemine oturan Aylin Sözer cinayetinin ardından ailesi isyan etti. Kan donduran cinayetin ardından çıkan asılsız iddiaları yalanlayan acılı aile, sessizliğini bozdu.

AYLİN HOCA’NIN  AİLESİ İSYAN ETTİ!

Aylin Hoca’nın ailesi ve yakınlarının yaptığı o açıklama;

Değerli Aylin Sözer Hocamızın ardından, medyanın bir kısmı yanlış bilgi verdi. Sonrasında gerçeği sadece birkaçı açıkladı.

Medya çoğu zaman söylemesi gerekenleri, söylemiyor. Söylediklerini de eksik söylüyor…

Ne kadar acı ki, Sn Hocamızı bir hırsızlık olayı nedeni ile kaybetmiş olduğumuzu tüm gerçeği ile bilinmesi gerekir.

Anısına saygıyla...

Aylin Sözer daha önce katil ile yeni taşındığı evine dolap yaptırmak için ulaşmış ve evinde ölçü aldırmış katil çok yüksek bir miktarda para sunmuş ve Aylin hoca bunu reddetmiş. Ardından katilin sözlü tacizlerine maruz kalmış ve tehdit edilmiş. Daha sonra 29 Aralık sabah 8 sularında şahıs Aylin Hoca’nın apartmanına gelmiş. Eve girer girmez Aylin Hoca’yı bıçakla katletmiş ve telefonuna ulaşmış. Banka hesabına giriş yaptıktan sonra şahıs kendi kardeşine 260 bin tutarında bir EFT yollamış ancak banka teyit için Aylin Hoca’yı aradığında telefon açılmadığı için EFT'yi reddetmiş. Daha sonra katil Aylin Hoca’nın asistanına sana döviz hesabımdan para yollayacağım onu çek ve göndereceğim adrese yolla demiş. Durumdan şüphelenen asistan, sesinizi duymadan olmaz diyerek cevap vermiş ve katil gerek kalmadı diyerek cevap vermiş. Durumdan şüphelenen asistan Aylin Hoca’nın kardeşine ulaşarak olayı anlatmış. Kardeşi Aylin Hoca’nın evine kendi anahtarı ile girmeye çalışmış ancak kapı kilitliymiş. Üstüne polis çağırılınca şahıs evi yakmaya çalışmış. Yani haberlerde belirtildiği gibi katil ile Aylin Hoca arasında bir ilişki olma durumu tamamen yalandır ve bu yalan Aylin Hoca’nın ailesini derinden etkilemektedir. Şahıs indirim alma bahanesiyle bu yalanı uydurmuştur. Şahısın Aylin Hoca ile bir bağı yoktur. 

Son Güncelleme: 4.01.2021 09:46:57
ETİKETLERaylin hoca  aylin sözer