UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞTE MURAT GEZER'İN YENİ AŞKI!

Nişanlısı Mina Başaran’ı düğün öncesi kaybeden ve kalbinin kapılarını aşka kapatan Murat Gezer hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Sabah yazarı Bülent Cankurt köşesinde yeni aşk haberini yazdı.

İŞTE MURAT GEZER'İN YENİ AŞKI!

Bülent Cankurt’un o yazısı:

2018’deki düğünlerinden 34 gün önce nişanlısı Mina Başaran’ı uçak kazasında kaybeden Murat Gezer, sonunda kalbini yeni bir aşka açtı. 2,5 yıldır yas tutan Gezer, ünlü koleksiyoner Hakan-Banu Çarmıklı’nın kızları Nazlı Çarmıklı ile beraber. Şimdilik ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan Murat Gezer ile Nazlı Çarmıklı’nın çok iyi anlaştığı söyleniyor. Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Murat Gezer’i kaleme aldı. İşte o yazı…

Yeni yılın ilk aşk bombasını patlatıyorum! 14 Nisan 2018'deki düğünlerinden 34 gün önce nişanlısı Mina Başaran'ı uçak kazasında kaybeden Murat Gezer, sonunda aşk orucunu bozdu.

Evet, yanlış okumadınız… Dubai'deki bekarlığa veda partisinden dönüşte yaşanan uçak kazasında yaşamını yitiren nişanlısı Mina Başaran'ın 2.5 yıldan fazla yasını tutan Murat Gezer, sonunda acısını kalbine gömmeyi başarmış.

Murat Bey'i yeni bir aşk için cesaretlendiren kişi de sosyeteden bir isim: Ülkemizin hatırı sayılır koleksiyonerleri Hakan-Banu Çarmıklı'nın kızları Nazlı Çarmıklı.

Geçen ay Ali Gürsoy'dan boşanan Melis Çiftçi'nin kardeşi Emin Çiftçi ile 21 Temmuz 2016'daki düğünü son anda iptal olan Nazlı Çarmıklı da yıllardır kalbini yeni bir aşka kapatmıştı.

Şimdilik ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan Murat Gezer ile Nazlı Çarmıklı'nın çok mutlu olduğunu duydum. Umarım bu iki kırık kalbin aşkları daim olur.

Son Güncelleme: 4.01.2021 08:46:12
ETİKETLERmurat gezer  mina başaran