UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KÖPEĞİ İLE BAKKALA GİDERKEN SOKAK KÖPEĞİNİ BIÇAKLADI

Ankara Çubuk'ta, köpeği ile bakkala giden bir kişi, üzerine havlayarak koşan sokak köpeğini sırtından bıçakladı. Yaralanan köpeğin başında yavruları yürek burktu. Vatandaşların ihbarı ile veteriner kliniğine kaldırılan köpek ameliyat edildi

KÖPEĞİ İLE BAKKALA GİDERKEN SOKAK KÖPEĞİNİ BIÇAKLADI

Ankara'nın Çubuk ilçesinde köpeği ile bakkala giden bir kişi, üzerine havlayarak koşan sokak köpeğini rambo bıçağı ile sırtından yaraladı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Çubuk ilçesi İkipınar Mahallesi'nde meydana geldi. Hobi bahçesinde yaşayan H.İ.L., bakkala gitmek için kangal köpeği ile beraber yola çıktı. H.İ.L., bakkalın yakınına geldiğinde sokak köpekleri, havlayarak üzerine koşmaya başladı. Paniğe kapılan H.İ.L., yanındaki rambo bıçağını köpeklere savurdu. Köpeklerden biri sırtına gelen bıçak darbeleriyle yaralanırken, yavruları başından ayrılmadı.

Olayın ardından yaralanan köpeği gören mahalle sakinleri, veteriner hekime haber verdi. Kliniğe kaldırılan köpek, yaklaşık 4 saat ameliyat edildi. Bir süre sıcak yerde kalması gereken köpeğe, bir mahalle sakini sahip çıkarak evine götürdü.

Son Güncelleme: 3.01.2021 11:43:39
ETİKETLERköpek  cani