UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI'NDAN PİYANGO ÇIKAN KİŞİYE İLGİNÇ MESAJ

Milli Piyango özel çekilişinde büyük ikramiye Manisa'nın Akhisar ilçesinden alınan bilete isabet ederken, belediye başkanından ilginç bir çağrı geldi. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu sosyal medya hesabından talihliye "Biletine büyük ikramiye çıkan 3, 5 milyon lira da belediyeye atsın da hizmet edelim" çağrısında bulundu.

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI'NDAN PİYANGO ÇIKAN KİŞİYE İLGİNÇ MESAJ

Büyük ikramiye Manisa'nın Akhisar ilçesinden alınan bilete isabet ederken, henüz ortaya çıkmayan talihli merak konusu oldu. İlçedeki vatandaşlardan belediye başkanına kadar birçok kişi talihlinin Akhisar'a yatırım yapmasını beklediklerini söyledi.

Milli Piyango 'yılbaşı özel çekilişinde' 100 milyon liralık büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı. Büyük ikramiyenin isabet ettiği '9-8-8-4-7-5-7' numaralı çeyrek biletin Manisa'nın Akhisar ilçesindeki bir bayiden satıldığı öğrenildi. Talihli, 25 milyon TL'nin sahibi oldu. Henüz ortaya çıkmayan talihlinin kim olduğu, ilçede merak konusu oldu.


AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI'NDAN İLGİNÇ ÇAĞRI


Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da büyük ikramiyeyi kazanan talihliye sosyal medyadan ilginç bir mesaj yolladı. Başkan Dutlulu, Twitter hesabından "Akhisar 25 milyon TL daha zengin an itibariyle. Biletine büyük ikramiye çıkan 3, 5 milyon lira da belediyeye atsın da hizmet edelim" yazılı paylaşım yaptı.

 

Son Güncelleme: 1.01.2021 19:03:57