UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EŞİNİN UYGUNSUZ VİDEOSUNU İNTERNETTE GÖREN KOCA…

Sosyal medyada uygunsuz bir paylaşıma denk gelen genç adam, video görüntüsündeki kişinin eşine olan benzerliği dikkatini çekti. Videodaki kişinin üzerindeki kazağı eşine hediye olarak aldığı kazakla aynı olduğunu görünce ihanete uğradığını öğrendi. Aldatıldığını internetten öğrenen genç adam boşanma davası açtı. İşte son dakika haberinden çarpıcı detaylar.

EŞİNİN UYGUNSUZ VİDEOSUNU İNTERNETTE GÖREN KOCA…

İstanbul'da inanılmaz bir olay yaşandı. Y.M ile S.M uzun yıllardır evliydi. S.M., Sosyal medya platformunda dolaştığı esnada bir videoya rastladı. Videoda arkası dönük, uygunsuz halde bulunan kadının eşine olan benzerliği genç adamın dikkatini çekti. İzlemeye devam eden S.M., görüntüdeki kişini üzerindeki kazakla tüm gerçeği öğrendi.

EŞİNİ KAZAĞINDAN TANIDI

İzlediği video karşısında şaşkınlık yaşayan S.M., görüntüdeki kadının üzerindeki kazağın daha önceden eşi Y.M.'e hediye aldığı kazakla aynı olduğunu fark etti. Eşine olan benzerliğini üzerine birde kazak eklenince Aile Mahkemesi'ne başvurdu.

İHANETİ İNTERNETTEN ÖĞRENDİ

İstanbul Aile mahkemesine başvuran S.M., eşi Y.M.'nin 'Beni aldattığını bir erkek tarafından sosyal medya paylaşılan uygunsuz video sayesinde öğrendim. Kazağı ona ben hediye almıştım.' diyerek görüntüyü mahkemeye delil olarak sunarak boşanma davası açtı.

Son Güncelleme: 31.12.2020 15:11:35
ETİKETLERuçankuştv