UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖKÇE BAHADIR’I HANGİ SORU KIZDIRDI?

Gökçe Bahadır, önceki gün Etiler’de bir fırından çıkarken görüntülendi. Ünlü oyuncuya, "Aldatılan kadın oldunuz mu?" sorusu yöneltildi.

GÖKÇE BAHADIR’I HANGİ SORU KIZDIRDI?

Yeni yıla ailesiyle birlikte gireceğini söyleyen Gökçe Bahadır, "Ailem Ege tarafında, biraz onların yanına gideceğim. Amacım onlarla beraber olmak” diye konuştu.

"2020 benim için kötü geçti" diyen Bahadır, "Hepimiz aynı durumdayız. Zor bir sene oldu. Herkes son günlerini ümitle hepimiz dahil olmak üzere 2021 herkes için umut oldu. Eski hayatımıza geri dönsek, yeni kazanımlarımızla beraber. Yeni yıldan umutluyuz” dedi.

Yeni yılda çalışacağım diyen Bahadır, "Bir aksilik olmazsa dijitalde bir işe başlayacağım. Biz yakın zamanda çekimlerine başlayacağız. Güzel bir iş olacak. Bir ters köşe olacak. Bu sefer çok farklı" ifadelerini kullandı.

 

"Çok farklı, tahmin edemeyeceğiniz kadar" diyerek hayranlarını heyecanlandıran Bahadır, "Ben bir şey söylemeyeyim bütün kast belli gibi neredeyse. Çekimler İstanbul’da olacak” açıklamasını yaptı.

Evde olduğu süreçte dizileri takip ettiğini söyleyen oyuncu, "Evde geçirdiğimiz bir süreç olduğu için dizileri takip ediyorum. Bazı dizileri gerçekten çok başarılı buluyorum. Takip ettiğim güzel işler var bence. Şu an herkesin dilinde olan bir sürü güzel işler var, ‘Sadakatsiz', 'Masumlar Apartmanı', 'Kırmızı Oda' var yani” dedi.

"Sadakatsiz dizisi demişken aldatılan kadın oldunuz mu?" sorusuna oyuncu, "Ben gidiyorum. Böyle sorularla gelmeyin bana, giderim” dedi. "Karantina sürecinde yalnız olmak sizi yordu mu?" sorusuna Bahadır, "Yok yormadı. Yalnızlığa devam ediyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 31.12.2020 11:30:29
ETİKETLERgökçe bahadır  soru  kızdı