UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“HANDE DÖRT DÖRTLÜK BİR PARTNER”

Sosyal medyanın en sevilen ikilisi Hande Erçel ve Kerem Bursin Hello dergisine samimi itiraflarda bulundu.

“HANDE DÖRT DÖRTLÜK BİR PARTNER”

Yeni bir yıl başlıyor. Bize kendiniz, ülkemiz ve dünyayla ilgili üç dilek tutar mısınız?

H. Erçel: Yeni yıl dünyaya, doğaya ihtiyacımız olduğu bilincini, empatinin kıymetini anlamayı, bana da bol gülümsemeli günler getirsin. 💫

K. Bürsin: Dünya için dileğim, kadınların yönettiği ve herkesin eşitlik içinde yaşadığı bir döneme girilmesi. Türkiye için dileğim, hepimizin konuşmak yerine toplumsal sorumluluklar almaya başlaması ve kutuplaşmanın sona ermesi. Kendim için dileğim ise böyle adil bir dünyanın parçası olabilmek.

Sen Çal Kapımı dizisindeki uyumu nasıl yakaladınız?nSete çıkmadan önce birbirinizin beden dilini, huyunu, suyunu öğrenmek için birlikte çok zaman geçirdiniz mi? “Ya uyuşamazsak” diye düşündünüz mü?

H. Erçel: Düşündüm; çünkü bir romantik komedide en önemli şey uyum. Set başlamadan dört ay önce tanıştık ve araya karantina girdi. O sürede birlikte çalışma fikrine alışmıştım zaten. Sete çıktığımızda da pek ayrı sahnemiz olmadığından çabuk adapte olduk diyebilirim.

K. Bürsin: Evet, şartlar gereği Zoom üzerinden beraber çok vakit geçirdik, aynı zamanda da birlikte bir oyuncu koçuyla çalıştık ve çok iyi geldi. Hem birbirimizi, hem karakterlerimizi iyice tanıyabildik. Sonrasında yönetmenimiz ve değerli ağabeyim Altan Hoca (Dönmez) da girdi devreye ve güzel bir sinerji yakaladık.

Hande sette nasıl bir partner?

K. Bürsin: Hande aşırı çalışkan, eğlenmesini gayet iyi bilen, gerçekten dört dörtlük bir partner. Ve bence onun gibi biri, her setin şansı... Arada bana kendisinin benden daha çok çalıştığıyla ilgili sataştığı oluyor. Ama hak verdiğim için susuyorum. Ona hep “Bu dizinin başrolü sensin, bense pasörüm; ben sana ortaları atarım ama golü sen atacaksın” diyorum. Ama yine de bana laf atmaktan geri kalmıyor.

Kerem’i de senden dinleyelim, o nasıl bir partner?

H. Erçel: Kerem çalışkan ve motive edici bir partner. Her duruma, her oyuna uyum sağlayabiliyor. Bu, çok takdir edilesi bir şey.

Son Güncelleme: 30.12.2020 13:10:54
ETİKETLERhande erçel  kerem bursin