UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ SANATÇI JESSİE J’DEN HAYRANLARINI ÜZEN HABER!

İşitme duyusunu geçici olarak kaybetmesinden ve yürüme zorluğu çekmesinden sonra hastaneye kaldırılan şarkıcı Jessie J, Meniere hastalığına yakalandığını öğrendi.

ÜNLÜ SANATÇI JESSİE J’DEN  HAYRANLARINI ÜZEN HABER!

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan İngiliz şarkıcı Jessie J, kendisine Meniere teşhisi konduğunu duyurdu.

Sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Jessie J, "Uyandım ve sağ kulağımda işitme duyumu tamamen kaybettiğimi, düz bir çizgide yürüyemediğimi hissettim. Esasen bana Meniere hastalığı teşhisi konuldu. Pek çok kişinin bundan muzdarip olduğunu biliyorum ve pek çok kişi bana ulaşıp harika tavsiyeler verdi. Bu yüzden daha önce herhangi bir açıklama yapmadım. Şimdi ilk kez şarkı söyleyebiliyorum ve buna katlanabiliyorum" ifadelerini kullandı.

İlaç almaya başladığını ve kendini çok daha iyi hissettiğini belirten 32 yaşındaki şarkıcı, "Daha kötüsü olabilirdi. Sağlıklı olduğum için minnetarım. Sadece Noel günü öncesi kulak hastanesindeydim ve 'Neler oluyor?' diye düşünüyordum" dedi.

MENIERE HASTALIĞI

Tekrarlayan baş dönmesi atakları ile birlikte kulak çınlaması, kulakta dolgunluk-basınç hissi ve işitme kaybı türü belirtilerle seyreden bir rahatsızlık. Hastalık baş dönmesi nedeniyle ayakta durmayı ve yürümeyi de zorlaştırıyor.

Son Güncelleme: 29.12.2020 20:37:18
ETİKETLERJessie J  Hastalık  Meniere