UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKALIN NEDEN ÇÖKÜYOR?

Bir kısım hayranı onun Ajda Pekkan gibi olmasını bekliyordu!.. Tabii ki kolay değildi Süperstar gibi yıllarca zirvede kalmak!.. Ancak o çok çabuk harcadı ki kendini!

DEMET AKALIN NEDEN ÇÖKÜYOR?

ARDA AŞKIN AKSOY YAZIYOR.

Ajda Pekkan, kaç yaşına geldi hala zirvede ve hala duruşuyla büyük bir saygınlığı hak ediyor.

3-5 sene önce şarkılarıyla zirveyi yakalayan Demet Akalın’ın da Ajda Pekkan gibi “Yıllarca kalıcı” olabileceğini düşünen bir kısım hayranları maalesef hüsrana uğradı.

1-Şarkı seçimlerinde eskisine göre çok büyük hatalar yapmaya başladı. Bestecileri kırdı ve bu davranışları müzik tarafında sonun başlangıcı oldu.

2-Sabah programı yapmak bir Popstar için aslında yıkımdı!.. Bunu bile bile girdi. Büyük darbe yedi. Hatta dün ABC1’de programı 89’ncu sıraya kadar düşüp sadece yüzde 3 share alabilmiş!.. Allah’tan Alişan var da, programı sürükleyip, yayında kalmasını sağlıyor.

3-Özel hayatı hiç hoş bir görüntü vermiyor! Boşandı, yine beraber, nikahsız yaşıyor, sürekli dedikodular v.s v.s…

4-Yine özel hayatında, eskiden olduğu iddia edilen ve tape’lerde yer aldığı ileri sürülen, bu şekilde çok yayılan bir konuyla ilgili kim konuşsa ondan korkması çok dikkat çekmeye başladı!.. Kendini savunamıyor. Adeta şantaj yapılmış gibi kim bu konuyu açarsa, kapatması için bir elini öpmediğini bırakmıyor. Sosyal medyada çok konuşulan bu durum karşısında “korkak” bir davranış sergileyen Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt’tan mı çekiniyor, toplumdan mı bilinmez, bu konuda bir laf yiyince, el pençe divan olup, (o kadar lafa rağmen) arasını iyi tutmak için her şeyi yapıyor!!! 

5-Sosyal medyasını artık çok kötü kullanıyor. Para için her şeyi yapar bir görüntü sergiliyor. Yaptığı reklam paylaşımları son derece ucuzladı ve bir Popstar’a asla uymuyor.

SONUÇ: İnsanın kendine verdiği zararı kimse veremezmiş ya… Aynı bu durumda Demet Akalın… Yıllarca uğraştığı Demet Akalın markasını demet demet havaya atıyor ve kendini bitiriyor. Üzülmemek elde değil…

ARDA AŞKIN AKSOY

Son Güncelleme: 8.01.2021 14:06:11