UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞLI ABOUBAKAR’IN ANNESİNE ÖLDÜĞÜ GÜN KÜFÜR YAĞDIRAN KİM?

Hıncal Uluç bugün ilginç bir yazıya imza attı. Beşiktaşlı Abubakar’ın annesine edilen küfrü kaleme aldı.

BEŞİKTAŞLI ABOUBAKAR’IN ANNESİNE ÖLDÜĞÜ GÜN KÜFÜR YAĞDIRAN KİM?

Hıncal Uluç bugün ilginç bir yazıya imza attı. İşte o yazı:

 

"SOSYAL" DEĞİL, "SOYSUZ" MEDYA BUNLAR..

Yani bir insan bu kadar şerefsiz, bu kadar onursuz, bu kadar hain, bu kadar aşağılık olur mu?.

"Sosyal medya" dediğimiz şeyin büyük bir bölümünün nasıl soysuzlardan oluştuğunu ve bunların cezasız kaldıkları, hatta takibe bile uğramadıkları için meydanı boş bulup nasıl azdıkça azdıklarını her gün artan öfkeyle görüyoruz..

Görüyor da ne yapıyoruz?.

Hiçbir şey!.

Yapıyor muyuz İçişleri Bakanımız?.

Yapıyor muyuz?.

Emniyet Genel Müdürlüğü?.

Yapıyor muyuz?. Polisin Siber Suçlar Dairesi ve onun şefleri?.

Ya medya?. Benim güya "Dördüncü Güç" olan zavallı medyam.. Sırtını, haberlerini ve köşelerini sosyal medya soysuzlarına dayamış, onların hizmetine girmiş, onlara göre yayın yapan, mesela bu ülkenin en ünlü sanatçılarından birine söven soysuzu "Tel'in" edeceğine, o soysuzu mahkemeye veren sanatçıyı eleştiren, sosyal medyaya köle olmuş medyam..

Düşünün..

Beşiktaşlı futbolcu Vincent Aboubakar'ın annesi geçen hafta başında vefat etti. Aboubakar, annesine son görevi için ülkesine gitti.

Beşiktaş kulübü de resmi bir başsağlığı mesajı yayınladı..

İşte bu mesaja gelen cevaplardan biri..

"Tayfun" adlı insanlık dışı bir yaratık şu mesajı yaydı sosyal medyaya..

"Ha ha ha ha ha ha ha... Ölmüş anneni s..eyim.. A..na kodumun zencisi.." Onun yazdığında noktalı yerler dolu.. Ben nokta koydum.. Düşünün, ölmüş bir annenin ardından oğluna attığı mesaja bakın.. Kendisinin aslında ne kadar aşağılık, ne kadar O. Ç. olduğunu kanıtlayan satırlarında bir de ırkçılık var..

Dünyada zenci ırkçılığının tarih boyu olmadığı, hatta göç ederek ülkemize gelen siyah insanların aile içinde sevgi sembolü oldukları, sanatta baş tacı yapıldıkları bir ülkeyiz, Osmanlı'dan başlayarak?.

Bu O. Ç. nerden fırlamış bilmem..

Bildiğim... Beşiktaş Kulübü derhal polise ve savcıya resmi başvuru yaptı, bu ve benzeri iğrenç mesajları sosyal medyada yayanların bulunmasını ve yargılanmasını istedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ı, göreve başlamasından kısa süre sonra makamında ziyaret etmiş ve onunla, beni fevkalade umutlandıran bir sohbet yapmıştık.

9 Eylül'de bu köşede "İstanbul'a bir sahip daha geldi" başlığı ile mutluluğumu yazmıştım. Tam bir halk adamı, bizden biri olarak bulduğum Zafer Müdürle ilgili yazım şöyle bitiyordu..

"Kendisi her yerde görünmenin önemini bilen ve seven bir müdürümüz var.. Gece saat üçe kadar en ücra karakollara giden, ordaki rütbesiz polis memurları ile sohbet eden ve bunu bir yaşam tarzı yapan müdürümüzle İstanbul çok daha rahat ve çok daha güvenilir bir şehir olacak" diye düşünerek ayrıldım, Vatan Caddesi'nden."

Zafer Müdürüm,

Beşiktaş Kulübü İstanbul Emniyet Müdürlüğüne, yani size resmen baş vurdu. Şimdi ben de başvuruyorum..

Bu onursuz, şerefsiz, ayrılıkçı, ırkçı haini en kısa zamanda bulmalı, teşhir ve adalete teslim etmelisiniz..

Sosyal medyada adlarını gizleyen korkak rezillerin, en kutsal varlıklara ve inançlara, hem de böyle en iğrenç sözlerle saldırmasının önüne, bu sapıkları yakalayarak, adalete teslim ederek ve mahkum ettirip, içeri attırarak geçebilirsiniz.

En büyük sorumluluk sizde..

En kısa zamanda haber bekliyorum, Zafer Müdürüm!.

Son Güncelleme: 29.12.2020 16:16:17
ETİKETLERbeşiktaş  hıncal uluç