UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“CORONA AŞISI OLMAYAN EVLENMESİN”

Psikiyatrist Arif Verimli, aşı paylaşımıyla tepkilere neden olmuştu. UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan "Canlı Masa" programında bu sözleri neden söylediğini açıkladı.

  “CORONA AŞISI OLMAYAN EVLENMESİN”

Psikiyatrist Arif Verimli Corona aşısıyla ilgili paylaşımları nedeniyle tepkilere neden olmuştu. Verimli paylaşımında, "Aşı olmayacakların noter işleri, tapu işleri yapılmasın. Vergi yapılandırmasından yararlanmasın, herhangi bir derneğe üye olamasınlar, pasaportları askıya alınsın, vize verilmesin, aşı olduğunu kanıtlamayan nikah yaptıramasın" ifadelerini kullanmıştı. Verimli’nin bu ifadeleri sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Canlı Masa programına katılan Arif Verimli bu sözleri neden söylediğini şu şekilde açıkladı. Verimli, “Nasıl ki pandemi döneminde, ilk pik ve ikinci pik sırasında asıl 20 yaş ve 65 yaş vatandaşlar evlerine kapatıldıysa, aşı olmayanların da bir takım haklarından mahrum olabileceklerini söyledim. Bir bomba gibi maske ve mesafe kurallarına uymayarak, insanları risk altında bırakarak, toplum sağlığını riske atarak insanları enfekte edebiliyorlar. Dikkatleri çekmek için böyle bir şey söyledim” dedi.

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 28.12.2020 23:08:19