UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KORKUNÇ HALDE BULDU

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan Cansu K. (26), aynı otelde genel müdür olan sevgilisi S.B. tarafından evin banyosunda iple asılı halde ölü bulundu. Cansu K.’nin sevgilisi S.B. jandarma tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

KORKUNÇ HALDE BULDU

Manavgat’ta 5 yıldızlı bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan Cansu K. ve aynı otelde genel müdür olarak çalışan ve birlikte yaşadığı iddia edilen sevgilisi S.B., dün koronavirüs kısıtlaması nedeniyle evden çıkmadı. İddiaya göre. S.B., saat 21.00 sıralarında Cansu K.’den ses gelmemesi üzerine evin odalarına baktı. S.B., Cansu K.’yi banyoda, iple boynundan asılı halde buldu.

SEVGİLİSİ SERBEST BIRAKILDI

S.B.’nin haber vermesiyle olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Cansu K.’nin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yapılan incelemenin ardından Cansu K.’nin cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Cansu K.’nin sevgilisi S.B. jandarma tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

 

 

Son Güncelleme: 27.12.2020 18:39:41
ETİKETLERantalya  ölüm  intihar