UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAMİLE KADINI VİNÇLE KURTARDILAR!

Adana'da hastane bahçesinde yürüdüğü sırada kapağı yarı açık olduğu iddia edilen yaklaşık 6 metre derinliğindeki foseptiğe düşen Nehir Cengiz’in (28) ayağı ve kaburgası kırıldı. İtfaiye ekiplerinin vinçle kurtardığı Cengiz'in hamile olduğu ve bebeğinin sağlık durumunun henüz belirlenmediği öğrenildi.

HAMİLE KADINI VİNÇLE KURTARDILAR!

Olay, Seyhan Devlet Hastanesi bahçesinde meydana geldi. Hastanede işlemlerini yaptıktan sonra kantine doğru yürüyen ve hamile olan Nehir Cengiz, kapağı yarı açık olduğu öne sürülen yaklaşık 6 metre derinliğindeki foseptiğe düştü.

Cengiz’in çığlıklarını duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Cankurtama ekipleri sevk edildi. Kapağı açılan foseptiğe giren bir itfaiye eri, Cengiz’i aşağı sarkıtılan ipe bağladı.

BACAĞINDA VE KABURGALARINDA KIRIKLAR VAR

Genç kadın, vinçle yukarı çekilerek kurtarıldı. Bacağında ve kaburgasında kırık olduğu öğrenilen Nehir Cengiz’in karnındaki bebeğinin ise durumunun belirsizliğini koruduğu öğrenildi.

Kurtarma çalışmasının ardından foseptiğin üzerine masa ve sandalyeler konularak önlem alındı.

“BİR ÇIĞLIK GELDİ”

Olay anında bölgede bulunan Kerim Küstü, “Bir çığlık geldi. Arkamızı döndüğümüzde sesin foseptikten geldiğini duyduk. Kapağı kaldırdığımızda bir kadının düştüğünü gördük. Hemen durumu itfaiyeye bildirdik” diye konuştu

Son Güncelleme: 27.12.2020 17:59:08
ETİKETLERçukur  hamile