UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEPREM SONRASI YETKİLİLER NELER SÖYLEDİ?

Son dakika haberine göre Elazığ merkezde 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonrası yetkililerden de ilk açıklamalar geldi…

DEPREM SONRASI YETKİLİLER NELER SÖYLEDİ?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da meydana gelen depremin ardından sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Soylu, "Elazığ merkezde saat 09.37'de 5,3 büyüklüğünde, 15,94 km derinlikte bir deprem meydana geldi. Şu ana kadar olumsuz bir durum yok. Tüm ekiplerimiz sahada taramalarına devam ediyor. Bilgilendirmeye devam edeceğiz." dedi.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık depremin ardından katıldığı canlı yayında "ekipler çalışmalarını sürdürüyor" dedi. Yırık şu ifadeleri kullandı: Şu ana kadar ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmada onlara ulaşan olumsuz bir tespit yok. Olumsuz bir tespit olmamakla birlikte ekiplerimizi taramalarını sürüdürüyorlar. Herhangi bir tespit halinde bu durum vatandaşlarımızla paylaşılacak. Bize dünkü depremin ardından uyarı şeklinde bir bilgi yoktu ama burası 24 Ocak'taki depremin ardından hareketli bir bölge. Devletimizin o depremin yaralarını sarmaya çalışıyor.

Deprem sırasında arkadaşlarımız AFAD, jandarma, UMKE takiplerini sürdürüyor. Şu ana kadar olumsuz bir kayıt yok. Bir tespit vuku bulursa kamuoyu ile paylaşacağız.

Son Güncelleme: 27.12.2020 10:21:41
ETİKETLERelazığ  deprem