UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN: OK YAYDAN ÇIKTI!

Gelen bir son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi Açılışı'na canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan konuşmasında, "Her sınamadan alnımızın akıyla çıktık. Ok yaydan çıkmıştır ve hedefine doğru ilerlemektedir. Türkiye yeni küresel mimaride siyasi ve ekonomik olarak hak ettiğini mutlaka alacaktır." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: OK YAYDAN ÇIKTI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

357 milyon liralık bu yatırımın hayata geçirilmesinde emeği olan herkesi tebrik ediyorum. Bu proje ile İstikbal Harbimizin yönetildiği Ankara'ya yeni bir nefes borusu daha açıyoruz. Ankara Başkent sıfatıyla tüm önemli karayolu ağlarının kavşak konumunda bulunan bir şehirdir. Çevresi gecekondularla kuşatılmış bu şehre gerçek bir başkent görünümü kazandırmak için çok çalıştık. Bundan sonraki süreçte de her ne kadar belediye başkanlığı noktasında farklı bir konumdaysak da merkezi yönetim olarak bunları aynen devam ettireceğiz.

Daha önce açtığımız, Ankara-İstanbul ve Ankara-Konya hızlı tren hatları ile yakında açacağımız Ankara-Sivas hızlı tren hattı yatırımların bazılarıdır.

Ankara'dan hangi istikamete doğru giderseniz gidin bölünmüş yollarıyla hızlı ve konforlu seyahat imkanı sunduk. Şehir içinde de, çok sayıda yol ve metro projesini şehrimize kazandırdık. Bu projelere karşı nasıl direnişler sergilendiğini daha dün gibi hatırlıyoruz. Halkçılık adına halk düşmanlığı peşinde koşanlara rağmen Ankara'yı da güzelleştirdik.

İPİNİ PAZARA ÇIKARMAKTA KARARLAYIZ

Ne geçmişlerinde ne de bugünlerinde ülkenin hayrına yaptıkları hiçbir hayırları başarıları olmayanları milletimiz gayet iyi tanıyor. Hizmet edenlerin üzerine iftira ile saldıran kendi içlerindeki taciz, tecavüz ve hırsızlık furyasını görmezden gelenlerin ipini pazara çıkarmakta kararlayız. Bu kokuşmuşluğun milletimizden kaçırılmasına izin vermeyeceğiz. En büyük şerefin milletimize eser kazandırma inancıyla gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz.

Biz Türkiye'yi her alanda projelerle donatırken birileri çıkıp bunca yatırıma ne gerek var diyordu. İstanbul'daki yeni havalimanımızı inşa ederken envai çeşit yalanla ortalığı bulandırmaya çalışıyorlardı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün inşasını engellemek için atmadıkları takla kalmadı. Bizim yaptığımız yolların ne işe yaradığını öğrenmek istiyorlarsa gitsinler sevdiklerine kavuşmak için direksiyon başına geçen vatandaşıma sorsunlar. Hizmete açtığımız hastanelerin ne işe yaradığını gitsinler orada tedavi gören hastalara, orada görev yapan sağlık görevlilerine sorsunlar.

Karadeniz'de bulduğumuz gaza bile sevinemeyecek kadar ülkesinden kopmuş sefil bir zihniyetten bahsediyoruz.

Barajların ne işe yaradığını gitsinler evindeki musluğundan her açtığında tertemiz su akan vatandaşımıza sorsunlar. Karadeniz'de bulduğumuz doğal gaza sevinemeyecek kadar sefil bir zihniyetten bahsediyoruz. 2 yıl sonra altın madenimizi Söğüt'te çıkardığımızı görecekler. Orada da renk körüyüz diyebilirler. Türkiye bu anlayışa rağmen 2023 hedefine ulaşacaktır.

18 yılda ülkemize kazandırdığımız eserlerin ve hizmetlerin anlamını salgın döneminde daha iyi görüyoruz. Dünya koronavirüs salgını ile başlayan sağlık krizinin daha derin ekonomik ve siyasi sarsıntılara evirildiği bir süreçten geçiyor. Türkiye bu döneme altyapı bakımından gelişmiş, siyasi olarak güçlü, ekonomik olarak hazırlıklı olduğu bir dönemde yakalanmıştır. Bunca yıldır devreye sokulan vesayet, darbe, suni kriz senaryolarının önümüze takoz olarak koyulma senaryoları işe yaramamıştır. Her sınamadan alnımızın akıyla çıktık. Ok yaydan çıkmıştır ve hedefine doğru ilerlemektedir. Türkiye yeni küresel mimaride siyasi ve ekonomik olarak hak ettiğini mutlaka alacaktır. Tüm hesaplarımızı buna göre yapıyoruz. Bölgemizde ve dünyada yaşanan her gelişme Türkiye'nin gücünü ve önemini göstermektedir.

Son Güncelleme: 26.12.2020 14:40:37
ETİKETLERerdoğan