UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT DALKILIÇ HANDE ERÇEL AYRILIĞI SONRASI BOMBAYI PATLATTI!

Murat Dalkılıç, Hande Erçel ayrılığının sebebi magazin gündemine son dakika olarak düştü. Evlenecekleri konuşulan ve 3 yıldır birliktelik yürüten Murat Dalkılıç ve Hande Erçel çifti geçtiğimiz Temmuz ayında ilişkilerini sonlandırmıştı. Murat Dalkılıç, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MURAT DALKILIÇ HANDE ERÇEL AYRILIĞI SONRASI BOMBAYI PATLATTI!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç sevgilisi Hande Erçel ile ayrılıklarının sebebini ilk kez üstü kapalı bir şekilde açıkladı. Murat Dalkılıç, "İlişkiyi ne bitirir?" sorusuna şaşırtıcı bir cevap vererek Hande Erçel ile olan ayrılığının nedenini de böylece açıklamış oldu.

Temmuz ayında ayrılmalarına rağmen adından hala söz ettirmeye devam eden Murat Dalkılıç ve Hande Erçel çiftinin ayrılığıyla ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Emel Yalçın'ın konuğu oldu. Son dönemde hakkında birçok iddia atılan Dalkılıç, Erçel ile ayrılıkları ile ilgili de göndermelerde bulundu.

Murat Dalkılıç, "İlişkiyi ne bitirir?" sorusuna şaşırtıcı bir cevap vererek Hande Erçel ile olan ayrılığının nedenini de böylece açıklamış oldu.

Dalkılıç, "İlişki içindeki alev bitince biter. O alev ayakta tutuyor ilişkiyi. İlişki içinde, ilk önce karşı tarafı düşünürüm onun ne istediğine önem veririm merak ederim, önceliğim karşı tarafın ne istediğidir" cümlelerine yer verdi.

Dalkılıç, "Hiç sevgilinin telefonunu karıştırdın mı?" sorusuna ise, "Bu dünyada sevgililikte en nefret ettiğim şey telefon karıştırılmasıdır. Karıştırmadım diyerek yalan söylemek istemem. Belki 10 sene önce yapmışımdır. Hem saygı, hem güven belirtisi hareketlerdir. Bir şey ararsan bulursun çünkü" cevabını vererek dikkat çekti.

Son Güncelleme: 26.12.2020 09:05:06
ETİKETLERhande erçel  murat dalkılıç