UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PROF. DR. ERCÜMENT OVALI CORONA’YA YAKALANIP 72 SAATTE İYİLEŞTİ

Salgının başında yaptığı aşı çalışmasıyla bilinen Prof. Dr. Ercüment Ovalı, coronavirüs oldu. Kendi ürettiği antikor kokteyliyle üç günde iyileştiğini belirten Prof. Dr. Ovalı, "5 gün önce coronavirüs oldum, akciğerlerim tutuldu. Kokteyl antikor ile akciğerlerim 72 saatte tertemiz oldu, 5. günde evime döndüm" ifadelerini kullandı.

PROF. DR. ERCÜMENT OVALI CORONA’YA YAKALANIP 72 SAATTE İYİLEŞTİ

Coronavirüs salgınının başında yaptığı aşı çalışmasıyla tanınan Prof. Dr. Ercüment Ovalı'nın da coronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Prof. Dr. Ovalı, akciğerlerine inen virüsü 72 saatte kendi ürettiği aşıyla yok ettiğini söyledi. Yeniçağ'da yer alan habere göre, Sağlık Bakanlığı'nın kokteyl antikor ilacına ruhsat vermediğini ifade eden Ovalı, "İlaç olarak şu anda dünyada 3 ilaç önemli gelişmeler gösteriyor.

Bir de bizim yaptığımız kokteyl antikor var, bakanlık buna ruhsat vermedi ama ben coronavirüs oldum, 5 gün önce. Akciğerlerim tutuldu, diğer ilaçların etkinliğine inanmıyorum ve reddettim. Kokteyl antikor ile akciğerlerim 72 saatte tertemiz oldu, 5. günde evime döndüm" dedi.

ÇIKAN HABERİN ARDINDAN ERCÜMENT OVALI’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Ercüment Ovalı’dan açıklama geldi. Ovalı, gündemin nabzını tutan Gece Kuşu isimli programın sunucusu ve  UçanKuş TV Haber Müdürü Gökhan Taşkın’a, “Bu açıklamaların kendisine ait olmadığını ve hiçbir medya kuruluşuna bu şekilde beyan vermediğini dile getirdi.

 

 

Son Güncelleme: 26.12.2020 00:08:23