UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TEMİZ İÇME SUYU TÜYOLARI

Evlerimizde ve iş yerlerimizde bulunan şebeke suyunu, dünyanın en gelişmiş arıtma teknolojileriyle, bilinen en sağlıklı ve temiz içme suyuna çeviren Waternet, 15 bin kurumsal ve bireysel müşteriye sağlıklı su hizmeti sunuyor. Firma arıtma cihazı almadan önce nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı.

TEMİZ İÇME  SUYU TÜYOLARI

2012 senesinde sağlıklı suyu vatandaşlarla buluşturmak için yola çıkan Waternet, Corona salgını döneminde binlerce insan tarafından tercih ediliyor. Tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden biri ise, kullanılan arıtma cihazının Güney Kore'nin su arıtma konusunda en tecrübeli ve lider firması olan Coway tarafından üretilmektedir. Coway 5.000.000'dan fazla kullanıcısı olan ve uluslararası sertifikalandırma kuruluşları tarafından Başta NSF ( Uluslararası Sağlık ve Hijyen Derneği) ve WQA ( Su Kalite Derneği ) gibi birçok sertifikaya sahip .

Arıtma cihazları konusunda dikkat edilmesi gereken konu ise cihazın bakım ve filtre değişim periyotlarıdır. Arıtma sistemine geçmek sağlık açısından doğru bir karar ancak cihazın devamlı sağlıklı su verebilmesi için bakımların ve filtre değişimlerinin tam zamanında ve uzman kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. Waternet bu konuda uzmanlaşmış ekibiyle bütün kontrolleri üstleniyor. Filtre ve bakım süreci, firmanın uzman ekibi tarafından gerçekleştiriliyor. Size de sadece sağlıklı su tüketmek düşüyor…

Son Güncelleme: 23.12.2020 17:42:04
ETİKETLERarıtma cihazı  temizsu  icmesuyu  suarıtıcı