UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİMES, SMARTIES’DE 11 ÖDÜL ALDI!

Kalitesi ve lezzetiyle Türkiye’nin en sevilen meyve suyu markası DİMES, Smarties 2020’de 11 ödül aldı.

DİMES, SMARTIES’DE  11 ÖDÜL ALDI!

Türkiye’nin yerli sermayeli ilk meyve suyu ve önde gelen içecek şirketi DİMES, farklı disiplinleri bir arada kullanan iletişim çalışmalarıyla, reklam ve pazarlama dünyasının küresel ödül programlarında başarısını sürdürüyor.

DİMES mobil pazarlamanın en prestijli uluslararası ödül programı kabul edilen Smarties 2020’de Türkiye ve EMEA bölgelerinde iki farklı markasının iki farklı kampanyası ile toplam 11 ödülün sahibi oldu.

DİMES ve Reklamania Creative’in dijital ajansı Cats & Dogs’un, Bubble Project iş birliğinde gerçekleştirdiği ve TikTok izlenme rekoru kıran #OrtamıSalla DİMES Milkshake lansmanı, Smarties Türkiye ve EMEA bölgesel ödüllerinde 8 kez ödüle uzandı.

DİMES’in gerçek süt kullanılarak üretilen soğuk kahvesi OBSESSO için AdColony iş birliğinde gerçekleştirdiği OBSESSO ile Evin Keyfini Çıkar kampanyası da 3 ödülün sahibi oldu.

Dijital ortamda gerçekleştirilen Smarties Ödülleri’nin Türkiye ayağında DİMES Milkshake lansman kampanyası, “Brand Awareness” ve “Mobile Social” kategorilerinde Bronz, “Product / Services Launch” ve “Mobile Video” kategorilerinde de Gümüş ödüle uzandı.

DİMES Milkshake lansman kampanyası, rekabetin uluslararası boyut kazandığı EMEA Bölgesel Ödülleri’nde ise “Promotion” ve “Mobile Video” kategorilerinde Bronz, “Mobile Native” ve “Product / Services Launch” kategorilerinde Gümüş ödül alarak başarısını perçinledi.

DİMES’in gerçek sütten üretilen soğuk kahve ürünü OBSESSO için AdColony iş birliğinde gerçekleştirdiği OBSESSO ile Evin Keyfini Çıkar kampanyası ise, EMEA Bölgesel Ödülleri’nde de “Promotion” kategorisinde Gümüş, “Mobile Audio / Voice” ve “Inclusivity (during the pandemic)” kategorilerinde Bronz, ödüllerin sahibi oldu.

 

Son Güncelleme: 23.12.2020 13:43:02
ETİKETLERdimes  smarties