UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CORONA AŞISININ ARDINDAN TV'DE BAYILMIŞTI! HABER ALINAMIYOR

ABD'nin Tennessee eyaletinde BioNTech ve Pfizer'ın geliştirdiği coronavirüs aşısını olan hemşire Tiffany Dover, aşı olduktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada baygınlık geçirmişti. Aşıyı olduktan sonra fenalaşan hemşireden bir daha haber alınamadı.

CORONA AŞISININ ARDINDAN TV'DE BAYILMIŞTI! HABER ALINAMIYOR

Coronavirüs aşısı olduktan sonra ortadan kaybolan hemşireyle ilgili söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. 30 yaşındaki Tiffany Dover, Pfizer aşısı olduktan yaklaşık 17 dakika sonra bayıldı ve komplo teorilerini körükledi ve akıbeti hakkında birçok fikir ortaya atıldı.

Aşı olduktan sonra bayılan hemşire sosyal medya hesaplarından herhangi bir paylaşımda bulunmadı, kendisini o günden sonra gören olmadı.

Normalde günde birkaç hikâye ve fotoğraf paylaştığı Instagram hesabında beş gün boyunca paylaşım yapmaması dikkat çekti.

Sosyal medyada ortaya atılan iddialara peş peşe geldi. Bir kullanıcı "Coronavirüs aşısı olduktan sonra bayılan hemşire Tiffany Dover'ın arkadaşı ile Facebook'tan görüştüm, ailesi ölüm tehditleri alıyor, bu yüzden susuyorlar.” Şeklinde bir tweet attı.

Aşıyı doktor kontrolünde 5 uzman hekim gözetiminde olan Tiffany Dover’in akıbeti halen bilinmiyor. Hastane yönetimi konu ile ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

İddiların peşpeşe gelmesi ve konunun gizemini koruması ile ilgili olarak, ABD’nin Fox News kanalı sunucusu Tucker Carlson, "gösterişli" aşı sunumunu şiddetle eleştirdi ve “Bir şeyler yanlış gibi görünüyor, durum şühpeli." İfadelerini kullandı.

Söz konusu aşı, vakaları ve ölümleri azaltmak amacıyla Amerika'da kitlesel aşı uygulamasının başlangıcından önce 12 Aralık'ta onaylanmıştı.

Son Güncelleme: 21.12.2020 20:05:56
ETİKETLERcorona  coronaasi etkileri  BioNTech  Pfizer'ın