UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“AÇIKLAMAMDA YANLIŞLIK YOK!”

Coşkun Sabah’ın “Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım, neden sapık adamlar tuvaletinde elinde cep telefonu benim kızımın resmine baksın..." sözleri olay yaratmıştı. Bu sözlerin arından “ben söylemedim” diyen Sabah’ın o sözleri söylediği ses kayıtları ortaya çıktı. O röportajı yapan kişiyle ilgili suç duyurusunda bulunan Sabah, adliye çıkışı basın mensuplarına konuştu.

 “AÇIKLAMAMDA YANLIŞLIK YOK!”

Coşkun Sabah, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda kızının bikinili fotoğrafları hakkında "Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım, neden sapık adamlar tuvaletinde elinde cep telefonu benim kızımın resmine baksın..." sözleriyle yeni bir polemiğe de imza atmıştı. Bu sözlerin gündem yaratmasının ardından “ben öyle bir şey demedim” diyen Sabah, söylediklerini ispat edenlere 1 milyon dolar tazminat vereceğini söylemişti. Bugün, Sabah’ın ses kayıtları ortaya çıktı.

Öğle saatlerinde avukatı ile birlikte adliye gidip röportajı yapan kişiye suç duyurusunda bulunan Sabah, muhabirimiz Onur Üçkarışoğlu’nun yaptığı açıklamayı ve bugün ortaya çıkan ses kayıtlarını sormasının ardından şunları söyledi: “Ne var bunda. Açıklamamda bir yanlışlık yok, doğrudur. Ben ayrımcılık hiç yapmıyorum. Beni zorla oraya çekiştirmeye çalışıyorlar. Ben ses kaydını dinledim. Ses kaydı ile açıklamam aynı. Benim derdim başlık. Söylemimde bir mantıksızlık yok. Ağzımdan çıkmayan yalan başlık” dedi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 21.12.2020 18:21:19
ETİKETLERcoşkun sabah  izmir  diyarbakır  uçankuş tv